Šiomis dienomis Linse Lietuvoje vieši jau trečią kartą, tačiau dar nė karto nematė nieko įdomesnio už ligoninės palatą ir viešbučio kambarį. Šios viešnagės metu ši išskirtinės išvaizdos moteris taip pat neras laiko pasivaikščioti Kauno senamiesčio gatvelėmis ar ramiai išgerti kavos stebint praeivius Laisvės alėjoje. Linse čia atvyko tik tam, kad gultųsi po grožio peiliu.

Su DELFI moteris susitiko likus vos kelioms valandoms iki operacijos grožio klinikoje. Smulkaus sudėjimo Linse pokalbio metu be perstojo šypsojosi ne tik lūpomis, bet ir akimis, nors jos mintyse nuolatos kirbėjo baimė – ši operacija gali baigtis labai nesėkmingai.

Jai gali tekti ne tik sumažinti krūtis dėl iškilusių komplikacijų, chirurgas įspėjo, kad tik operacijos metu pamatys, ar ši moteris apskritai pastaruoju metu turės krūtinę. Blogiausias šios istorijos scenarijus gali baigtis tuo, jog Linsei bus pašalinti implantai ir pusmetį ji turės atrodyti natūraliai.

Linse Kessler

L. Kessler, kuri didžiuojasi plastikos chirurgų darbu, visiškai nenori likti natūrali. „Jau pasakiau dukrai, kad jeigu nutiks taip, jog teks mano implantus visiškai pašalinti ir pusmetį man nebus galima planuoti jokių krūtų operacijų, nusikirpsiu plaukus, nusiimsiu priaugintus nagus ir kurį laiką gyvensiu atrodydama kaip berniukas“, – kategoriškai kalbėjo Linse.

Toks pareiškimas skamba kiek keistai, tačiau, anot jos, yra visiškai rimtas ir ryžtingas. Interviu metu ji ne kartą save pavadino pašėlusia ir kiek išprotėjusia. O jos išvaizda tik patvirtino, kad viduje gyvena maištinga siela – kitą savaitę penkiasdešimtmetį švęsianti moteris nebesuskaičiuoja, kiek tatuiruočių pošia jos kūną.

– Linse, kodėl savo kūną gražinatės čia, Lietuvoje, o ne gimtojoje Danijoje?

– Mano draugės buvo čia ir liko labai patenkintos viskuo: daktarais, pačia vieta, švara. Be to, kainos taip pat labai geros. Net suskaičiavus kelionę, apsigyvenimą viešbutyje bei operaciją – kaina visgi lieka perpus mažesnė nei Danijoje. Beje, po pirmosios viešnagės, kai man buvo atlikta veido patempimo procedūra, dar kelios draugės, pamačiusios rezultatą, taip pat susigundė čia atvykti.

– Kiek iš viso kartų jau gulėtės po grožio peiliu?

– Tai bus jau septinta krūtinės operacija. Dar keturis kartus buvo atliktas veido patempimas ir viskas, tik tiek. Buvo dar injekcijų, bet juk tai ne operacijos. Prieš šešerius ar septynerius metus chirurgui teko prapjauti mano lūpą ir išvalyti suleistą injekciją, nes buvau kiek persistengusi, mano lūpos atrodė klaikiai. Procedūrą teko kartoti tris kartus, randas sukietėjo, atrodė nekaip. Randas liko iki šiol, tačiau Lietuvos chirurgai pažadėjo sutvarkyti ir tai (šypsosi).

– Ar šios operacijos ir kitos procedūros – skausmingos?

– Krūtinės korekcijos ir veido patempimai visiškai neskausmingi. Na, nevadinu to skausmu, veikiau – maudimu. Yra tokių, kurie verkia ar rėkia, tačiau tą jausmą tikrai galima išgyventi.

– Kiek Jums buvo metų, kai pirmą kartą ryžotės plastinei operacijai?

– 24-eri. Man padidino krūtis. Iki tol visiškai neturėjau krūtinės, ta prasme visiškai, tikrai atrodžiau kaip berniukas. Susilaukus dukters dėl pieno jos šiek tiek padidėjo, tačiau po to, kai baigiau ją maitinti, jos atrodė dar baisiau nei prieš tai. Tąkart implantai, kuriuos man įdėjo, buvo vos 340 mililitrų. Po septynerių metų implantai jau buvo 420 mililitrų. O būdama 32-ejų per vienerius metus dar tris kartus didinausi krūtinę ir man buvo atliktas veido patempimas. Taip, per vienerius metus.

– Kaip jaučiatės turėdama tokio dydžio krūtinę?

– Daugelis žmonių mano, kad tai darau dėl vyrų. Tikrai ne. Negana to, daugelis vyrų bijo tokios didelės krūtinės, jie nežino, kaip elgtis (juokiasi). Aš džiaugiuosi savo krūtimis, tai darau dėl savęs ir nemaniau, kad kada nors tai pasakysiu, bet jos jau per didelės!

– Kai pernai viešėjote Lietuvoje, tikinote, kad jaučiatės labai gerai ir beprotiškai džiaugiatės savo krūtinės dydžiu. Kodėl nusprendėte ją sumažinti?

– Yra dvi priežastys. Pirmiausia, kitą savaitę švęsiu penkiasdešimtmetį, tad jau esu šiek tiek pagyvenusi moteris. Be to, prieš mėnesį tapau močiute. Manau, kad atėjo metas jas sumažinti, ne padaryti mažas, o šiek tiek sumažinti. Šiuo metu kiekvienoje iš jų – 2000 mililitrų tūrio implantai. Jos tokios didelės, kad atrodo kaip balionai, laimingi balionai (šypteli).

Antroji priežastis – vienoje krūtinėje atsirado komplikacija. Viena krūtis yra minkšta, o kita – kieta kaip akmuo. Organizmas atmetė implantą. Krūtinė yra pamėlusi ir pajuodusi. Laikas tai sutvarkyti ir pakeisti.

– Būdama viešumoje greičiausiai sulaukiate nemažai dėmesio. Ar jis malonus?

– Pradžioje labai dėl to džiaugiausi, galvojau, štai – visi žiūri į mane. Po kelerių metų pavargau nuo dėmesio ir eidama laukan slėpdavausi po plačiais paltais ar plačiomis palaidinėmis, kad krūtinė kuo mažiau matytųsi, tačiau po kurio laiko viskas stojo į savo vėžes.

– Įvedus Jūsų vardą „Google“ paieškoje, pirmiausia į akis krenta titulas, jog esate didžiausių krūtų turėtoja skandinavijos šalyse. Dabar norite jas sumažinti. Ar nebaisu prarasti šį titulą?

– Dabar jau jokie titulai man nebesvarbūs (šypsosi). Manau, kad jau yra ir turinčių didesnes krūtis nei mano.

– Danijoje esate tikra superžvaigždė. Kaip manote, kaip Jūsų gerbėjai reaguos į tokius Jūsų pokyčius?

– Jie taip pat mano, kad jos per didelės. Mano gerbėjai mano, kad esu pakvaišusi moteris su didžiule krūtine, bet jie mane myli! Kai susimažinsiu krūtinę, visi labai džiaugsis. Tikrai! Jie galvos, kad esu šaunuolė ir atrodau daug geriau. O labiausiai džiaugsis mano dukra.

– Ar Jūsų dukra taip pat gražinasi pas plastikos chirurgus?

– Taip. Ji turėjo labai mažą krūtinę ir didinosi ją Danijoje, po procedūros krūtinė atrodė klaikiai, tad ji taip pat lankėsi čia, Lietuvoje. Tas pats chirurgas, Kęstutis Maslauskas, kuris operuoja ir mane, sutvarkė ir jos krūtinę. Dabar jos krūtinė labai graži, o prieš tai net neatrodė kaip krūtinė, veikiau kaip katastrofa.

– Ką ji mano apie Jūsų maniją plastinėms operacijoms ir kitoms gražinimosi procedūroms?

– Jai nepatinka. Nors ji palaiko mane, sako: „Jei nori, tai daryk, bet esi beprotė“.

– Jūs didžiuojatės savo krūtinės dydžiu, tačiau, kaip pati sakėte, iki 24-erių ji buvo labai maža. Kaip jautėtės tuomet?

– Visada svajojau apie didelę krūtinę. Mano idealas – Dolly Parton. Net kai buvau maža mergaitė ir pas mano mamą ateidavo draugės, kurios turėdavo dideles krūtines, žiūrėdavau ir svajodavau, kada ir aš tokią turėsiu. Užaugau, o krūtinė taip ir neužaugo (šyptelėjo).

Linse Kessler

– Ką manote apie moteris, kurios teikia pirmenybę natūraliam grožiui?

– Jei jos atrodo gerai, natūralumas yra puiku, tačiau jei nesijauti gerai, tai reikia kažką dėl to daryti.

– Ar artimiausiu pmetu planuojate daugiau gražinimosi procedūrų?

– Per artimiausius metus ar dvejus norėčiau vėl pakartoti veido procedūrą kuomet mano pačios riebalai leidžiami į veidą. Esu liekna, tad veido srityje nėra riebalų, tokia oda greičiau sensta, raukšlėjasi. Stambesnių žmonių veidai apvalūs, oda labiau išsitempusi.

– Vyrauja nuomonė, jog tie žmonės, kuriems nuolatos atliekamos injekcijos ar kitos veido procedūros, ilganiui nebegali nusišypsoti, nuo jų veido dingsta natūralios mimikos. Ką manote apie tai?

– Jūs matote, kad tai – netiesa (juokiasi). Turiu labai gražią šypseną, mano akys gyvos, viskas gerai. Tai visiškas melas. Nors galbūt tos, kurios nuolatos leidžiasi botoksą, taip ir atrodo. Pastaruoju metu aš jo nebesileidžiu, nuo jo veidas suakmenėja.

– Ar tiesa, kad plastinės operacijos prilygsta manijai – norisi dar ir dar?

– Visiškai. Jei sužinau, kad kuri nors mano draugė ketina pasigražinti krūtis, beprotiškai nudžiungu ir vis klausinėju, na, kada ir aikčioju, kaip jai pasisekė. Tada turiu pati save stabdyti, nes vis galvoju, kad štai galėčiau ir aš dar pasikoreguoti akis ar dar kažką. Labai svarbu save sutramdyti, kitu atveju atrodyčiau klaikiai kvailai.

– Ar šis malonumas brangus?

– Labai. Tačiau aš gerai uždirbu. Bet aš nesu prabangi mergaitė, neperku „Gucci“ rankinių ar kitų prabangių dalykėlių. Tai ir yra mano prabanga (šypsosi).

– Vos už kelių valandų gulsitės po chirurgo peiliu. Ar jaudinatės?

– Labai, nes nežinau, kuo baigsis ši operacija. Ji daug sudėtingesnė nei prieš tai buvusios, nes dar nežinia, kuo viskas baigsis. Kartu su manimi atvyko ir mano draugė, ji laukia manęs viešbutyje, po operacijos dieną ar dvi reikės pabūti klinikoje, mane stebės daktarai. Tada dar kažkiek laiko, jei reikės, pagyvensiu viešbutyje, nes noriu būti kuo arčiau gydytojų, kurie, reikalui esant, man padėtų.

Yra tikimybė, kad operacija baigsis taip, kad teks pašalinti abu implantus ir pusmetį gyventi su natūralia krūtine. Visiškai to nenoriu, nes tai reikš, kad pusmetį būsiu visiškai be krūtinės. Jau pasakiau savo dukrai, kad jei taip nutiks, nusikirpsiu plaukus, nusiimsiu priaugintus nagus ir pusmetį gyvensiu atrodydama kaip berniukas.

Bet net nenoriu galvoti apie tai. Tikiuosi, kad viskas bus gerai (nusišypso).

Daugiau akimirkų iš Linse Kessler gyvenimo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)