Gamintojai tikina, jog dėvint tokį korsetą, pilvuko riebalai dega savaime, nes talija prakaituoja ir apimtys automatiškai mažėja. O kaip tuo netikėsi, kad įspūdingas kūno formas po tokio daikto naudojimo rodo pasaulinio ryškumo žvaigždės? Socialiniai tinklai tiesiog lūžta nuo nuotraukų, kuriose talijas dailina Kim, Kourtney, Khloe Kardashian ir Kylie Jenner.

Liemens formavimo korsetus jau spėjo pamėgti ir Lietuvos žvaigždės, tačiau medikų nuomone, jie tik pakenkia vidaus organams. Korsetus išbandė Oksana Pikul-Jasaitienė, Agnė Jagelavičiūtė, Neringa Šiaudikytė ir kitos garsenybės.

Moterys, kurios išbandė šį lieknėjimo būdą ir nieko nepešė, pildydamos skundą teisme citavo medikus: "Korsetai nepadeda ilgam laikui atsikratyti riebalų, jie tiesiog pasiskirsto po kitas kūno vietas, o vidaus organai yra traumuojami".

Tuo tarpu gamintojai ir toliau visoms vartotojoms žada smėlio laikrodžio figūrą, tad kova su nepatenkintomis vartotojomis gali būti ilga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)