Garsenybės viešai dėkojo D. Montyvydui už puikų pasirodymą ir džiaugėsi jo pergale. Tiesa, nuomonių buvo įvairių, tačiau nė viena garsenybė nekritikavo pačio Donato, kai kuriems tiesiog užkliuvo toks didelis dėmesys šiam konkursui.

„TV Pagalbos“ žvaigždė ir dainininkė Gerda Stiklickienė tikina, kad Donatas buvo geriausias be jokių abejonių. „Be galo džiaugiuosi, kad mūsų šalį atstovaus mano favoritas Donatas Montvydas, - feisbuke rašė moteris. - Visi finalo dalyviai buvo nuostabūs, bet šįkart Jis... Vienareikšmiškai... Geriausias! Didžiausios sėkmės! Miegosiu su šypsena!“

Gerda Stiklickienė

Savo nuomonę apie „eurovizininką“ išreiškė ir apžvalgininkas Andrius Užkalnis. „Donatas Montvydas laimėjo šiandien, gali laimėti ir „Euroviziją“, aš Jums sakau. Žinot, kodėl? Nes jis dalyvavo ne tam, kad bandytų atstovauti savo šaliai, o tam, kad laimėtų po dviejų mėnesių.“

Andrius Užkalnis

Atlikėjas Saulius Prūsaitis išdėstė kiek kitokią nuomonę apie „Euroviziją“. „Eurovizija“ man asocijuojasi su mėginimu dirbtiniu būdu apvaisinti akmenį (aišku, tikimybė yra). Arba, jeigu trumpiau... tai popkonvulsijomis. Tiesa... kas laimėjo? - jau paaiškėjus rezultatams ir Lietuvos atstovo vardui feisbuke klausė Saulius ir pridūrė. - P.s. Jazzu... Ką tu ten veiki?“ Toks S. Prūsaičio nusiteikimas neliko nepastebėtas ir sukėlė nemenką pasipiktinimo bangą, esą jis konkursą kritikuoja tik iš pasipūtimo. Beje, jo feisbuko įrašą pakomentavęs asmuo parašė, kad „Euroviziją“ laimėjo D. Montvydas, į tai S. Prūsaitis atsakė trumpai: „Žiauru“.

Saulius Prūsaitis

Marijonas Mikutavičius neišsakė savo nuomonės apie Donatą, jam užkliuvo dar vienas Dalios Ibelhauptaitės ir Aistės Pilvelytės apsižodžiavimas tiesioginiame eteryje. „Eurovizinį“ šurmulį prilygino pastariesiems politiniams įvykiams. Feisbuke jis paviešino visą dialogą:

Marijonas Mikutavičius

„Jeigu A. Pilvelytė būtų Trečiokas, o D. Ibelhauptaitė būtų Jakilaitis:

– Aiste, kodėl jūs iki šiol nenustojate dalyvauti Eurovizijoje? Nematau, dėl ko reikėtų, ir viskas. Negalėčiau to žingsnio niekaip pati sau pateisinti. Visgi tai yra rimtas žingsnis, ne tik dėl manęs asmeniškai, bet ir dėl visos valstybės. Turi būti labai aiški priežastis. Kita vertus, tai reikštų, kad aš prisiimu tam tikrą atsakomybę. Aš nematau problemos, nes šiaip dainininkas visada už visus sprendimus atsakomybę prisiima, bet, kadangi šitam fone mano nedalyvavimas Eurovizijoje, tai viskas aišku. Aš, žinodama, kad esu teisi ir nieko tokio nepadariau, kažkada gal per drąsiai pasakiau, kad laikysiuosi iki galo, tai ir laikysiuosi.

– Tai koks tikslas laikytis iki galo? Panašu, kad bandote įrodyti tai, kas sunkiai įrodoma. Ne man reikia įrodinėti. Tegul tie įrodo, kurie sako, kad aš nemoku dainuot. Tai ir yra visa plonybė, kai ima vieną klausimą, kito klausimo atsakymą ir kažkas nesutampa. Aš moku dainuot.. Tai yra mano garbės reikalas. Jeigu jau mano, kad aš tokia ir anokia, tegul prisiima atsakomybę ir mane išvaro iš Eurovizijos.“

Nuotraukų galerijoje - akimirkos iš finalo kovos!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (803)