„Vilnius, Lietuva! Aš ten būsiu!“, – į „Vilnius Street Battle 2016” kviečia laukiamiausias šio renginio svečias – Brooklyn Terry. Jis yra pasaulyje itin gerbiamas, garsiausios gatvės šokių komandos „Elite Force“ narys, dirbęs su žymiais atlikėjais, tokiais kaip Mariah Carey, Will Smith ar Whitney Houston.

Tačiau pats B. Terry mano, kad didžiausias jo nuopelnas yra pasiektas pripažinimas gatvės šokių rateliuose – tai, ko į savo reziumė neįsirašysi, tačiau būtent dėl to Brooklyn Terry (jam, beje, jau gerokai virš 40 metų) yra nuolat kviečiamas teisėjauti ir mokyti visuose pasaulio kontinentuose.

Brooklyn Terry

B. Terry teigia, kad dalyvaudami šokių kovose (angl. battles) ir rateliuose šokėjai ne tik tampa pastebimi, bet ir greičiau tobulėja, pakyla į kitą lygį.

„Tik išeidamas į rato vidurį vakarėliuose gali užsitarnauti pagarbą. Tai – sunki užduotis, tačiau pagrindinis gatvės šokėjų pranašumas prieš komercinius šokėjus yra gebėjimas improvizuoti“, – teigia labiausiai patyręs šio konkurso teisėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją