Bet kuriuo atveju, tyliai susituokti ar išsiskirti žinomiems žmonėms beveik neįmanoma. Į viešumą patenka ne tik pats faktas, bet ir net pačios asmeniškiausios detalės.

Tačiau nustebsite sužinoję, kiek sąmokslo teorijų yra kuriama, kad tik jūs naujienų nesužinotumėte. Apie tai papasakojo ir garsiausia Holivudo žvaigždžių skyrybų advokatė Laura Wasser. Moteris, kurios valanda kainuoja 850 dolerių ir sugebėjo sėkmingai išskirti Angeliną Jolie, Jennifer Garner, Kim Kardashian, Gwen Stefani bei Stevie Wonderį, atskleidžia intriguojančius užkulisius: apie specialų laiką, kuris pasirenkamas skyryboms, suplanuotus sutapimus ir tai, kad kovą sulauksime šokiruojančių naujienų.

Pasirodo, yra apskaičiuotas tinkamiausias laikas žvaigždžių skyryboms. Geriausia prašymą skyryboms teikti penktadienio popietę, tuomet žurnalistai jau ne tokie budrūs, nes ruošiasi savaigaliui.

Tam, kad žurnalistams nebūtų nutekintos skyrybų detalės, geriausia prašymus pildyti už Los Andželo ribų. Geriausia – visai kitoje valstijoje.

Kalifornijoje bet kas gali perskaityti ir nukopijuoti teismo dokumentus apie skyrybas, kuriuose nurodomos ir finansinės detalės. „Todėl labai svarbu advokatui dalyvauti įteikiant prašymą ir matyti, kaip elgiamasi su popieriais. Tačiau tai nereiškia, kad niekas nesužinos apie tavo ginamojo ketinimus. Žinios lūpos į lūpas sklinda itin greitai“, – teigia L. Wasser. Ji pasakoja, jog teismų darbuotojai gauna neblogą atlygį už naujienų nutekinimą žiniasklaidai, todėl profesionalė dažniausiai renkasi Santa Barbaros teismus.

L. Wasser atskleidė dar vieną savo gudrybę: ji pasistengia, kad vienu metu skirtųsi daugiau nei viena įžymybių pora. Taip žiniasklaidos dėmesys padalinamas ir abi poros susilaukia po šiek tiek mažiau žurnalistų skambučių.

„Sakau klientams: turiu dar kai ką, negaliu pasakyti pavardžių, bet jūs tikrai turėtumėte skirtis tuo pat metu“, – savo darbo subtilybes atskleidžia advokatė.

Panašu, kad ši praktika buvo pritaikyta, kai skyrėsi Gwen Stefani ir Gavinas Rossdale'as bei Jennifer Garner su Benu Afflecku. L. Wasser buvo abiejų šių garsių moterų advokatė.

Taip pat L. Wasser teigė patarianti samdytis privačius teisėjus, kurių valandos kaina – tūkstantis dolerių. Taip įžymybėms neteks lankytis viešuose posėdžiuose, į kuriuos gali patekti ir žurnalistai. Toks teisėjas sprendimą gali priimti ir pačios advokatės kontoroje.

Labiausiai rekomenduojamas skyrybų laikas yra sausis ir vasaris. Tuomet per didžiąsias šeimos šventes žvaigždės dar gali pavaidinti meilę, o po jų paskelbti apie šeimos subyrėjimą.

Beje, populiarioji teisininkė užsiminė, jog netrukus pasaulis sužinos apie dar kelias skyrybas, kurios bus itin netikėtos. Žinoma, pavardžių ji neatskleidė. Tik užsiminė, jog poros dar neseniai drauge žengė raudonuoju „Oskarų“ kilimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)