22 dienos - Beyonce dieta

Gruodį antraštėse mirgėjo Beyoncé vardas, nes popžvaigždė, laikydamasi Marco Borgeso sveiko ir sportiško kūno režimo, 22 dienoms tapo vegane. „Jai svarbiausia sveikata ir gera savijauta. Ji tiesiog nori gerai jaustis“ , – papasakojo M. Borgesas. Nors dabar Beyoncé jau nebesilaiko visiškai veganinės dietos, ji daugiausiai valgo augalinį maistą ir žuvį, pridūrė jis.

Beyonce Knowles

Angelinos Jolie senovinė grūdų dieta

Kaip šešių vaikų motina Angelina Jolie sugeba išlikti tokia gracinga? Pasirodo, ji laikosi senovinės grūdų dietos – visus patiekalus ir užkandžius, kiek įmanoma, ji gardina grūdais, sėklomis ir riešutais (pvz., bolivinės balandos sėklomis, soromis, ispaninio šalavijo sėklomis, speltos grūdais ir grikiais).

Angelina Jolie

D. Bowie našlės dieta - „Sakara“

Davido Bowie našlei Imanai puikias formas išsaugoti padeda „Sakara“ mitybos programa. Ji pagrįsta tuo, kad organiniai, begliuteniai, veganiški, vietoje užauginti produktai pristatomi tiesiai į namus.

Klientai patys nusprendžia, ar jie nori vienos dienos iškrovos, o gal penkių, dvidešimties dienų arba trijų mėnesių valomosios dietos. 2011 m. šią bendrovę įsteigė Whitney Tingle ir Danielle DuBoise, siekdamos skatinti pusiausvyrą visose gyvenimo srityse. Pasak jų, „žmogus iš tiesų būna sveikas tada, kai daro teisingus pasirinkimus, nes taip nori, o ne todėl, kad reikia“.

Pasak Iman, „Danielle ir Whitney yra energinga veiklių moterų pora. Joms svarbiausia, kad moterys gerai jaustųsi savo kūne. Jos dalijasi savo aistra puikiam maistui ir tobulam stiliui su pasauliu.“

David Bowie su žmona Iman

Šarminė Posh dieta

Sausio mėnesį Posh savo paskyroje „Twitter“ svetainėje paskelbė receptų knygos „Eating the Alkaline Way“ („Šarminė mityba“) nuotrauką. „Dievinu šią knygą apie sveiką mitybą!!“ – entuziastingai džiaugėsi ji. Akivaizdu, kad tokia mitybos sistema garsenybei labai tinka, nes jai puikiai sekasi išlaikyti savo išskirtinai liekną figūrą.

Mitybos pagrindas – vaisiai ir daržovės, apribojant tokius organizmą rūgštinančius produktus, kaip pieno produktai, makaronai, mėsa ir žuvis. Tokiu būdu siekiama, kad pH pusiausvyra organizme siektų tarp 7,35 ir 7,45. Šią receptų knygą parašė Natasha Corrett, kuri yra aktorės Siennos Miller įseserė. Šarminę mitybą taip pat pamėgo Jennifer Aniston, Kirsten Dunst ir Gwyneth Paltrow.

Jennifer Aniston

K. Perry grybų dieta

Kokia dainininkės Katy Perry tobulos figūros paslaptis? Grybai! Ji 14 dienų pietums arba vakarienei valgo patiekalus iš grybų. Ši dieta puikiai tinka, kai reikia atsikratyti riebalų sankaupų probleminėse zonose, tokiose kaip pilvas ar šlaunys. Laimei, ši dieta nepaveikia krūtinės, tad leidžia išsaugoti moteriškas formas.

M. Fox 5 produktų dieta

Megan Fox yra didelė garsenybių trenerio Harley Pasternako sudarytos „5 produktų dietos“ gerbėja. Taip pat šia mitybos sistema žavisi ir Eva Mendes, Alicia Keys bei Jessica Simpson. Šios sistemos esmė – valgyti patiekalus, pagamintus iš ne daugiau nei penkių produktų, ir laikytis griežto H. Pasternako pratimų režimo.

Megan Fox

D. Barrymore „Beauty Detox Solution“

Ištirpdyti nėštumo metu priaugtus kilogramus aktorei Drew Barrymore padėjo mitybos ekspertės Kimberly Snyder sudaryta „Beauty Detox Solution“ programa, kurios pagrindas yra augalinė mityba ir daug šviežiai spaustų sulčių. Dar viena didelė šios programos gerbėja – Fergie.

Drew Barrymore

T. Anderson mitybos programa

Garsenybių trenerė Tracy Anderson neseniai įkūrė maisto pristatymo visoje Amerikoje programą. Ji užtikrina, kad jos siūloma mityba, derinama su jos siūlomais sporto pratimais, padės atsikratyti nepageidaujamų kilogramų. Jos sudarytame meniu yra, pvz., Provanso kiaušinienė su baklažanų, cukinijų ir kokosų apkepu, pagardintu mangų ir pasiflorų padažu. Yra ir atskiras meniu vegetarams, todėl nenuostabu, kad programą pamėgo tokios žvaigždės, kaip Gwyneth Paltrow ir Jennifer Lopez.

Ch. Aguileros „Fresh Diet“

Christinai Aguilerai sulieknėti padėjo „Fresh Diet“ – maisto pristatymo į namus programa, kurią sukūrė kulinarijos mokyklą „Le Cordon Bleu“ baigęs virtuvės šefas. Šios programos meniu pasirinkimas labai platus – nuo įvairių grūdų blynelių su braškėmis iki mangais kimštos kiaulienos nugarinės bei žaliųjų citrinų ir sūrio pyrago. Užsakyti patiekalai dukart per savaitę pristatomo klientui tiesiai į namus.

Christina Aguilera
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)