Žiūrovai galėjo stebėti BAFTA apdovanojimus tiesiogiai per BBC1 kanalą, tad tą dariusieji netruko pradėti reikštis „Twitter“ socialiniame tinklalapyje, kur ėmė diskutuoti apie 53-ejų aktoriaus veidą ir svarstyti, ar tik jis neprisidarė per daug plastinių operacijų, rašo dailymail.co.uk.

Buvo nuomonių, jog T. Cruise'o veidas yra „pripūstas“ ar „užšalęs“ nuo neseniai atliktų botokso injekcijų į kaktos sritį.

„Tom'as Cruise'as tragiškai sugadino savo gražiai senėjusį veidą“, – rašė vienas internautų, o jam talkino ir kiti: „Matau, jog T. Cruise'as nusipirko sau naują veidą.“

Prie šių komentatorių prisijungė ir kiti, klausdami, ar tik jiems vieniems aktoriaus veidas atrodo keistai. „O dieve, atrodo, kad jo veidas buvo sugeltas milijono bičių“, – rašė viena internautė.

Daugiau BAFTA raudonojo kilimo akimirkų:

BAFTA apdovanojimai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)