„Coldplay“ oficialiai buvo pagrindiniai šio šou atlikėjai, tačiau didžiausio žiniasklaidos dėmesio sulaukė Beyonce – pasibaigus jų pasirodymui buvo transliuojama trumpa televizijos reklama, kurioje skelbiama, kad dainininkė pradės naujas pasaulines gastroles.

Super Bowl“ finalo rungtynes, kaip manoma, stebėjo daugiau negu 100 mln. televizijos žiūrovų, ir tikėtina, kad ši transliacija bus populiariausia JAV televizijos laida šiais metais. Taigi, Beyonce pranešimui buvo užtikrinta didžiausia įmanoma auditorija.

Dainininkė planuoja surengti 40 koncertų Šiaurės Amerikos ir Europos arenose. Pirmasis šių gastrolių pasirodymas įvyks balandžio 27 dieną Majamyje, o paskutinis – liepos 31-ąją Briuselyje, paskelbė Beyonce atstovai.

Beyonce, kuri gana mažai reiškėsi 2015 metais, „Super Bowl“ finalo išvakarėse išleido naują dainą „Formation“, hiphopo stiliaus įrašą, kurio pagrindinė tema – rasinis pasididžiavimas.

Beyonce dainavo „Formation“ per rungtynių pertraukos šou, sinchronizuotai šokdama su juodus aptemptus odinius triko vilkinčių šokėjų trupe. Kartu su ja dainavo poproko žvaigždė Bruno Marsas.

Jiedu pasirodė po „Coldplay“ po to, kai ši grupė išreiškė pagarbą „Super Bowl“ organizavusiam San Fransisko miestui – jos scena švytėjo psichodelinėmis 7-o dešimtmečio kontrkultūros judėjimo spalvomis, o stadiono lauke išsirikiavę šokėjai nešė didžiulius spalvingų gėlių žiedų pavidalo skėčius.

Šou pabaigoje visos žvaigždės susirinko scenoje, o žiūrovai tribūnose laikė iškėlę skydus, sudarančius spalvotą užrašą „Believe in Love“ (Tikėkit meile).

„Coldplay“ taip pat demonstravo savo susižavėjimą Indija. Ši Britanijos roko grupė kartu su Beyonce neseniai išleido indiškų motyvų vaizdo klipą „Hymn for the Weekend“, sulaukusį neigiamų atsiliepimų socialiniuose tinkluose iš indų, kuriems tie vaizdai pasirodė kupini klišių.

„Coldplay“ savo sceną „Super Bowl“ arenoje papuošė ryškiaspalvių gėlių girliandomis, o savo grupės pavadinimą ant stiprintuvų ir būgnų užrašė hindi rašmenimis.

Grupės vokalistas Chrisas Martinas užlėkė ant scenos, dainuodamas nuotaikingą hitą „Viva La Vida“, kartu su juo į areną entuziastingai įbėgo Los Andželo jaunimo orkestro nariai, vadovaujami maestro iš Venesuelos Gustavo Dudamelio.

Tęsdamas jaunimo temą Ch.Martinas dainavo džiūgaujančių jaunuolių miniai, kurių šauksmai nustelbė jo dainavimą, kai vokalistas pasilenkė pasisveikinti su klausytojais.

NFL pertraukos šou

Nors Beyonce pasirodymas buvo vieša paslaptis, į „Super Bowl“ sceną įžengė vienas netikėtas svečias – Markas Ronsonas.

Šis anglas atlikėjas sudainavo savo hitą „Uptown Funk“, o Bruno Marsas, kuris buvo pagrindinė 2014 metų „Super Bowl“ didžiosios pertraukos žvaigždė dar kartą pasirodė, vadovaudamas šokėjų trupei.

Per šį šou, surengtą vykstant 50-osioms „Super Bowl“ rungtynėms, Bruno Marsas, Beyonce ir „Coldplay“ kartu dainavo scenoje, įterpdami dainų žodžius iš kitų pagarsėjusių NFL finalinių rungtynių pasirodymų. Viename iš didžiuliuose ekranuose transliuotų vaizdo įrašų matėsi popmuzikos superžvaigždė Michaelas Jacksonas, kurio juodos ir geltonos spalvos sceniniai drabužiai neabejotinai suteikė įkvėpimo Beyonce aprangai.

Lady Gaga

Tuo tarpu prieš prasidedant „Super Bowl“ rungtynėms popmuzikos dainininkė Lady Gaga, pagarsėjusi ekscentriškais aprangos eksperimentais ir hiperseksualiais pasirodymais, sugiedojo JAV nacionalinį himną klasikiniu šiek tiek į džiazą panašiu stiliumi. Dainininkė, kuri vilkėjo tviskantį raudoną kostiumėlį, ryškiai raudonai pasidažiusi akių vokus, o ilgus nagus nusilakavusi mėlynai, sulaukė garsių plojimų už jos atliktą „The Star-Spangled Banner“ ir atrodė tramdanti ašaras.

Pastaruoju metu Lady Gaga atitolo nuo savo ankstesnių ekstravagantiškų pasirodymų ir perėjo prie jai neįprasto amplua, dainuodama popmuzikos klasikinius hitus duetu su 89 metų estrados žvaigžde Tony Bennettu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)