Aktorė tikina niekada nelipanti ant svarstyklių, tai daro tik tada, kai jau mato, kad krypsta iš kelio. Taip pat ji tikina ribojanti suvartojamos mėsos kiekį. Jos teigimu, liesa mėsa pavojaus nekelia, tačiau net ir jos vartoti derėtų tik retkarčiais, nes gyvūninės kilmės baltymai rūgština organizmą ir kelia uždegimus.

Ši „Kung Fu Panda 3“ žvaigždė taip pat tikina besinaudojanti maisto pristatymo įmonių, pavyzdžiui, „Sakara“ paslaugomis. „Dažnai naudojuosi jų paslaugomis, jie tiesiog nuostabūs, sudėtinga, nes dietinio maisto pristatymo paslaugos yra brangios, tačiau nuostabu tai, kad gali pasidaryti savaitės trukmės organizmo valymą ir jaustis labai sveikai“, - tikino K. Hudson.

Aktorės teigimu, ji niekada nebuvo „emocinė valgytoja“, tačiau kartais ji rinkdavosi netinkamą maistą. „Dabar, po daugybės bandymų ir klaidų, pagaliau žinau, ką valgyti“, - savo knygoje rašo aktorė. „Savęs neriboju, išmokau mėgautis naujais produktais, naujais būdais būti savo kūno viduje, visada yra dar neištirtų būdų“, - neabejoja K. Hudson.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)