Šiais metais į Lietuvą koncertuoti atvyksianti Mariah Carey garsėja kaip drabužių bei batelių maniakė, tad ir spinta jos yra didesnė už daugelio mūsų namus. Joje - šimtai prabangių aukštakulnių, kuriuos, teigiama ji dėvi tik po vieną kartą.

Always my favorite room in the house... #shoes #shoes #moreshoes 👠

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Jul 19, 2015 at 11:20am PDT

Aktorė Blake Lively - taip pat dievina batelius ir tai aiškiai matosi nuotraukoje. Akivaizdu, jog Holivudo žvaigždė ir realiame gyvenime yra labai panaši į garsiąją savo heroję iš serialo "Liežuvautoja".

"Sekso ir miesto" žvaigždė savo namuose turi panašią spintą, kaip ir jos stilingoji herojė Carrie Bradshaw. Joje tvarkingai ant pakabų iškabinti dizainerių drabužiai, lentynose išdėlioti įvairiaspalviai aukštakulniai.

Sarah Jessica Parker spinta

Jennifer Lopez taip pat neslepia nei kaip atrodo jos "šventovė", nei jos turinys. Dainininkės spintos dydis - kaip viso įprasto buto. Joje telpa daugiau kaip 200 klasikinių melsvų džinsų, taip pat čia saugomi bateliai ir delninės. Ekskursija po žvaigždės spintą - šiame video:

Milijonierė Paris Hilton garsėja kaip itin didelė brangių stiliaus detalių gerbėja, todėl ir spinta jos kainavo šešiaženklę sumą. 2008-aisiais jos spinta buvo apvogta ir tai net tapo filmo "The Bling Ring" scenarijumi. Tiesa, sužinojusi, kad kuriamas šis filmas, Paris Hilton pati pasiūlė filmuoti juostą jos spintoje.

Time to go through my next closet. So many clothes to go through! 👗🎽👗🎽👗🎽👗🎽

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on Jan 31, 2015 at 12:38am PST

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)