Nepaisant to, šis atvejis išskirtinis. Jausmingo pokalbio metu 28 metų Izraelio gyventojo ant riešo segėtas išmanusis sportui skirtas laikrodis užfiksavo jo širdies darbo pokyčius.

Tiesa sakant, išmanusis žaisliukas pagavo akimirksnį, kai buvo sudaužyta jauno vyro širdis.

Socialiniame tinkle „Twitter“ K. Soto pasidalino momentine „Fitbit“ išmaniojo laikrodžio duomenų nuotrauka. Vyras pasakoja ir pats jutęs, kad telefoninio pokalbio metu jo širdies ritmas nuo 72 dūžių per minutę pagreitėjo iki 88 dūžių. Kai su faktu, kad mylimasis jį paliko, ėmė susitaikyti, širdis ėmė daužytis kaip pašėlusi – fiksuoti net 118 dūžių per minutę.

Pats K. Soto „Buzzfeed“ sakė, kad buvo visai smagu sužinoti, kad jo išmanusis laikrodis tiksliai užfiksavo, kaip jis tą akimirką jautėsi.

„Pamatę skaičius ar grafiką, žmonės per kelias akimirkas tampa ne tokie ciniški. Juk visi supranta, ką reiškia frazė – man sudaužė širdį, taip? Praktiškai visi yra tai patyrę. Labai įdomu, kad turiu vaizdinę tos akimirkos iliustraciją, turiu, ką parodyti“, – teigia jaunas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)