Pasak naujienų agentūros, Taiwo Sobamowo šiuo metu laikoma Gvineto apygardos kalėjime Džordžijos valstijos Lorensvilio mieste. Anksčiau buvo pranešta, kad T. Sobamowo, kuri pernai prižiūrėjo B. K. Brown Pičtrio krikščioniškuose slaugos namuose Dalase, buvo sulaikyta dėl neteisėtos slaugės praktikos ir nedelsiant buvo atleista.

46 metų Bobby Browno ir velionės dainininkės Whitney Houston dukrą T. Sobamowo slaugė nuo tada, kai dainininkės karjeros siekusi mergina 2015 metų sausio 31 dieną buvo rasta be sąmonės savo vonioje. Jai buvo sukelta dirbtinė koma, bet 2015 metų liepos 26 dieną, būdama vos 22 metų, ji mirė.

Būdama 48 metų panašiai mirė ir jos motina. 2012 metų vasarį, likus vienai dienai iki „Grammy“ apdovanojimų, W. Houston buvo rasta negyva vonioje viename Beverli Hilso viešbutyje.

Po Bobbi Kristinos mirties pasirodė daugiau detalių, kas galėjo įvykti tą lemtingą dieną, kai ji buvo rasta vonioje. Spalio mėnesį jos vaikinui Nickui Gordonui buvo pateikti kaltinimai, esą prieš Bobbi Kristinos hospitalizavimą jis suleido jai „nuodingą mišinį“.

Byloje, kurią iškėlė Bobbi Kristinos globėja Bedelia Hargrove, taip pat tvirtinama, kad 20 metų N. Gordonas sumušė Bobbi Kristiną ir išmušė jai dantį.

Tuo tarpu N. Gordonas 2015 metų kovą po emocingo interviu, kurį kartu su savo motina Michelle Gordon davė daktarui Philui, trumpam buvo atsigulęs į reabilitacijos kliniką. Praėjusį mėnesį jis vėl patraukė dėmesį, kai socialiniuose tinkluose paskelbė fotošopu sukurtą kalėdinį atviruką su savo mirusia mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)