„Jis buvo aukštas ir patrauklus, tie ugninės spalvos plaukai“, - įspūdžiais iš nakties, kai ji susipažino su D. Bowie, dalijosi ji. „Jis prie manęs priėjo ir pasakė: „Malonu su tavimi susipažinti, Ava, tavo stilius išskirtinis, man patinka tavo stilius“, - pasakojo A. Cherry.

Pora nuėjo pavakarieniauti, žiūrėjo džiazo muzikanto Charleso Minguso pasirodymą. Vėliau D. Bowie nusivedė merginą į savo kambarį „Gramercy Park Hotel“ viešbutyje, kur jie kartu klausėsi naujojo jo albumo „Aladdin Sane“.

„Tada įvyko neišvengiamas dalykas, tai buvo nuostabi meilė su šiuo vyru, aš buvau sužavėta“, - pasakojimą tęsė A. Cherry. Tiesa, ryte į viešbučio kambarį atėjo moteris, rašo „Daily Mail“.

„Ji bučiavo jį, glėbesčiavosi su juo, negalėjau suprasti, kas ši moteris“, - sakė A. Cherry.

„Davidas jai pasakė, kad esu Ava Cherry, o tada ji su manimi pasisveikino ir paklausė, kaip man sekasi, ji elgėsi normaliai“, - sakė A. Cherry.

Ji pabuvo apie 15 minučių, o tada pasakė, kad jai laikas eiti, pasakė, kad buvo malonu su manimi pasikalbėti“, - prisiminimais dalijosi ji.

„Kai ji išėjo, paklausiau, kas ji, o jis atsakė, kad tai jo žmona Angie“, - sakė A. Cherry. D. Bowie patikino, kad A. Cherry nėra dėl ko nerimauti, nes jų santuokoje – laisvi santykiai. Galiausiai A. Cherry tapo pritariančiąja D. Bowie vokaliste ir ilgamete meiluže.

„Mus siejo sinchroniškumas, ryšys, kurio nejutau su jokiu kitu vyru“, - patikino ji.

A. Cherry teigė dažnai laiką leidusi su D. Bowie ir geru jo draugu M. Jaggeriu.

„Neketinu sakyti, kad nesimylėjau su jais abiem, nes tai dariau“, - gandus patvirtino ji. „Jie su manimi mylėjosi, tai vadinama sausainiu, o aš buvau skaniuoju užpildu“, - tęsė pasakojimą A. Cherry. „Tai buvo nuostabu, taip turėjo būti, kiekvienas iš mūsų darė tai, ką norėjo, mes buvome draugai“, - santykius su D. Bowie ir M. Jaggeriu apibūdino ji.

1993 m. išleistoje knygoje „Life On The Wild Side With David Bowie“ ji netiesiogiai užsiminė apie galimą M. Jaggerio ir D. Bowie romaną, tačiau atvirai apie tai prakalbo tik dabar.

Kontraversiškai vertinamoje 2012 m. Christopherio Anderseno biografinėje knygoje „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger“ taip pat minimas ilgai trukęs jųdviejų romanas. Kalbos apie dviejų roko žvaigždžių romaną sklido ilgai, bet D. Bowie ir M. Jaggeris šias kalbas neigė. Ch. Andersenas rašo, kad vieną dieną 1973 m. tuometinė D. Bowie žmona Angie grįžusi į jųdviejų namus Londone užtiko D. Bowie ir M. Jaggerį lovoje.

A. Cheryy prabilo tik po muzikos genijumi vadinamo D. Bowie mirties. Atlikėjas kovą su vėžiu pralaimėjo sausio 10 dieną. Iki to apie jo sunkią ligą žinojo tik patys artimiausi jo aplinkos žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)