Šį reitingą rengia įmonė „Luxury Travel”, kurios atstovai anonimiškai vyksta į viešbučius, moka pilną kainą už apgyvendinimą ir rengia nešališkus viešbučių, restoranų, SPA centrų ir naktinių pramogų įvertinimus.

„Nobu Hotel Manila“ labai nuvylė“, - patikino vienas iš „Luxury Travel“ įkūrėjų Michaelis Cromptonas, pridurdamas, kad „Luxury Travel“ gavo neigiamų atsiliepimų iš kelių vertintojų, rašo fortune.com.

Viešbutis „Nobu Hotel Manila“ yra nemažas (jį sudaro 321 kambarys), lyginant su kitais prabangiais viešbučiais. M. Cramptono teigimu, nepaisant to, kad viešbutis iš tiesų įspūdingas, kyla nemažai su valdymu susijusių problemų. Anot jo, prabangą mėgstantys svečiai tikisi ko nors ypatingo, tačiau viešbutis to nesuteikia.

Nors pats viešbutis „Nobu Hotel Manila“ pateikia teigiamus čia esančių restoranų įvertinimus, kyla įtarimų, kad šie įvertinimai neatitinka realybės. „Kyla sunkumų, ypač kai tai – dideli viešbučiai, turintys šimtus kambarių. „Nobu“ visada reiškė išskirtinumą ir prabangą. Dabar naujieji „Nobu“ restoranai yra didesni, o viešbučiai toli gražu nebėra išskirtiniai“, - patikino M. Cramptonas.

„Nobu“ atstovai komentuoti šių vertinimų nepageidavo. Šiame penkių žvaigždučių viešbutyje kambarių kainos svyruoja nuo 164 JAV dolerių (151 euro) už įprastinį kambarį iki 400 JAV dolerių (apie 368 eurų) už apartamentus su puikiais miesto vaizdais.

Profesionalus turizmo fotografas Guillaume’as de Vaudrey, nuolat kursuojantis tarp Paryžiaus ir Manilos, tikina nenustebęs dėl prasto „Nobu“ viešbučiui skirto įvertinimo. „Jis tinkamas atostogautojams, mėgstantiems kazino, bet jis visiškai netinkamas į verslą orientuotiems keliautojams ar itin pasiturintiems asmenims, kurie gali rinktis iš kur kas geresnių variantų Maniloje“, - įsitikinęs jis.

Keliautojų atsiliepimų platformoje „TripAdvisor“ „Nobu Hotel Manila“ viešbutis užima ketvirtą vietą 13 Manilos viešbučių sąraše. Vis dėlto keliuose atsiliepimuose minimas nemandagus aptarnavimas.

Pats R. De Niro taip pat neatsakinėja į žurnalistų klausimus apie neigiamus viešbučio įvertinimus. Netrukus kino teatruose pasirodys naujausias Holivudo žvaigždės filmas "Kelnėse dar ne senelis", tad šiomis dienomis aktorius užsiėmęs nuotaikingos komedijos, kurioje vaidina drauge su Zacu Efronu, reklama.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)