28 metų gražuolė renginyje vilkėjo prabangią „Atelier Versace“ suknelę, noriai pozavo ant raudonojo likimo ir demonstravo 48 metų veiksmo filmų žvaigždės padovanotą žiedą.

R. Huntington-Whiteley ir J. Stathamas susižadėjo šventiniu laikotarpiu, „Us Weekly“ teigia šaltinis.

Penkerius metus artimai bendraujanti pora susipažino 2011 metais juostos „The Transformers“ filmavimo aikštelėje.

„Mes esame geriausi draugai. Tik jis sugeba mane prajuokinti. Kai esu su juo, apima jausmas, kad prieš tai niekada gyvenime neturėjau vaikino!“, – per interviu 2015 metų balandį yra sakiusi gražuolė.

Panašu, kad mylimojo pasipiršimas apatinio trikotažo kūrėją kaip reikiant nustebino. Visai neseniai per interviu „Self“ jauna moteris pabrėžė, kad santuoka šiuo metu nėra svarbiausias jos gyvenimo prioritetas – bent kol kas.

„Bet kuriai porai, kuri draugauja jau gana ilgai, tenka patirti spaudimą tuoktis. Be jokios abejonės, tikiu santuoka, tačiau šiuo atveju man žymiai svarbesni laimingi santykiai... Kalbant apie artimą ateitį, vaikai realesnis variantas nei santuoka“, – sakė gražuolė.

Čia galite pasidairyti po įspūdingus poros namus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)