J. Lawrence interviu pasakojo, jog būdama paaugle išsikraustė iš tėvų namų ir siekė išgarsėti kaip aktorė, tačiau tas gyvenimo laikotarpis nebuvo rožėmis klotas.

25-erių metų aktorė atskleidė, kad į Niujorką persikėlė būdama vos 14-os. Mergina buvo susitaupiusi šiek tiek pinigų dirbdama aukle.

„Gyvenau klaikiame bute, jis buvo pilnas žiurkių. Naktį visos jos išlįsdavo, todėl net neidavau į tualetą. Mano tėtis vis dar kalba apie tai. Manau, jog tai buvo ta akimirka, kai jis leido man siekti aktorės karjeros, nes suprato, kaip stipriai esu tam pasiryžusi. Jis atvyko ir pamatė sąlygas, kuriomis aš gyvenu. Namuose nebuvo nei karšto vandens, nei virtuvės“, – pasakojo J. Lawrence.

Aktorė taip sunkiai vertėsi, jog negalėjo išmesti maisto, kurį apgrauždavo žiurkės. „Aš neturėjau pinigų, tad iš pradžių, kai žiurkės apgrauždavo mano duoną – tiesiog išmesdavau ją pasišlykštėjusi, tačiau vėliau supratau, kad neišgalėsiu nusipirkti dar duonos. Tiesiog pradėjau nupjovinėti tas vietas, kurias buvo apgraužusios žiurkės. Atsidūriau tame taške, kai tiesiog dalijausi maistu su žiurkėmis“, – apie šiurpinančią karjeros pradžią pasakojo J. Lawrence.

Aktorė labiausiai išgarsėjo suvaidinusi filme „Bado žaidynės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)