Karališkosios šeimos narys taip pat prisipažino, kad tėvystė jį pavertė žymiai emocionalesniu žmogumi, jis pradėjo geriau suvokti „gyvenimo vertę“.

Princo Williamo motina princesė Diana avarijoje žuvo, kai princui tebuvo 15 metų. Jis teigia, kad paauglystėje išgyventa tragedija padarė didelę įtaką požiūriui į tėvystę.

„Dabar esu žymiai emocionalesnis nei anksčiau, tai gana keista“, – dokumentiniame filme apie savo tėvo princo Charleso labdaros fondą „Prince‘s Trust“ kalba Williamas.

Interviu metu šalia Williamo buvo ir jo jaunesnysis brolis Harry. „Niekada dėl nieko pernelyg nesukau galvos. Dabar mane žymiai labiau jaudina net menkiausios smulkmenos. Nerimauja dėl pačių įvairiausių įvykių pasaulyje – manau, kad mane pakeitė tėvystė“, – samprotauja Kembridžo kunigaikštis.

„Tiesiog pradėjau suvokti, koks svarbus ir vertingas yra gyvenimas, tai supratus, viskas pasikeitė. Pavyzdžiui, labai baugina mintis, kad negaliu visą laiką būti šalia savo vaikų ir panašūs dalykai.“, – teigia jis.

„Prisimenu, kaip tėvai mus kartu vesdavosi į įvairius labdaros renginius, norėjo mums parodyti, kaip visa tai veikia. Manau, kad pamatyti visas gyvenimo spalvas ir atspalvius jaunam žmogui labai svarbu – tai padeda susidaryti bendrą vaizdą, pažvelgti plačiau. Gyvenimas nėra vien pilys ir dvarai, svarbu savo akimis pamatyti ir suvokti, kas iš tikrųjų dedasi pasaulyje“, – teigia princas Williamas.

Princas Harry savo ruožtu papasakojo, kaip jam patinka Kensingtono rūmuose gyventi visai šalia brolio ir jo šeimos.

„Įsivaizduojate – aš girdžiu, kaip rieda plastikiniai traktoriai, su kuriais taip mėgsta žaisti George. Labai smagu būti kaimynais su brolio šeima“, – teigia jaunesnysis princo Charleso sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)