K. Basinger pavyko aplenkti laiką – ji vis dar pavydėtinos fizinės formos, rašo „The Daily Mail“. Teigiama, kad Havajuose ji atostogas leidžia kartu su draugu Mitchu Stone’u, tačiau jis šalia aktorės pastebėtas nebuvo.

M. Stone’as – ilgametis K. Basinger plaukų stilistas. Po 12 metų draugiškų santykių jis jau kurį laiką yra jos gyvenimo draugas. Garsių jo klientų sąraše – ne tik K. Basinger, tačiau taip pat ir aktorės buvęs vyras Alecas Baldwinas, Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford, Elle Macpherson ir Jennifer Lopez.

Su A. Baldwinu K. Basinger išsiskyrė 2002 m. Buvę sutuoktiniai aršiai ginčijosi teisme dėl dabar jau 19-metės dukros Ireland globos. Ši kova truko ne vienerius metus, tačiau panašu, kad dabar yra pasiekta taika šiuo klausimu. K. Basinger buvo ištekėjusi už 15 metų už ją vyresnio makiažo specialisto Rono Snyderio Brittono.

Skirtingais keliais jie pasuko po aštuonerių santuokos metų. R. S. Brittonas memuaruose aprašė jųdviejų santykius ir K. Basinger romantiškus ryšius su dažnu jos filmavimų partneriu Richardu Gere’u.

K. Basinger anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)