Kim Kardashian savo „Instagram“ paskyroje pasidalino Kris Jenner kalėdinės eglutės bei dekoracijų nuotrauka. Internautai svarsto, ar moteris gerokai nepersistengė.

Candy Cane Lane Kris Jenner Style

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 15, 2015 at 11:45pm PST

Populiaraus Amerikos laidų vedėjo, humoristo bei aktoriaus Stevo Harvey žmona Marjorie Harvey taip pat socialiniame tinkle pasidžiaugė, jog namuose jau kvepia Kalėdomis bei pasidalino kalėdinės eglutės nuotrauka.

Steve ir Marjorie Harvey
Garsi JAV aktorė Reese Witherspoon nuostabią eglutę papuošė tik prieš dvi dienas ir dalindamasi nuotrauka savo „Instagram“ paskyroje rašė, jog juk geriau tai padaryti vėliau, nei niekada.

Better late than never ! 🌲❤️

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Dec 15, 2015 at 7:22pm PST

Kylie Jenner kalėdinei nuotraukai prie papuoštos eglutės pozavo su augintiniu šuneliu.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Dec 17, 2015 at 3:44pm PST

Žavioji Jennifer Lopez pasidalino šmaikščia nuotrauka, kurioje jos dvynukai pozuoja su šventiškai atrodančiais akiniais, o mažasis Maxas rankoje laiko 20 dolerių. „Maxas pasiruošęs apsipirkinėti“, – po nuotrauka rašė J. Lopez.
Garsioji Pamela Anderson savo "Instagram" paskyroje pasidalino eglutės nuotrauka bei pasveikino savo sūnus su šventėmis.
Pamela Anderson
Aktorius, dainininkas, humoristas ir televizijos laidų vedėjas NeilasPatrickas Harris taip pat pasidalino savo didelės eglutės nuotrauka. Eglutę jis puošė išskirtiniais žaislais.
Neil Patrick Harris
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)