Pasak leidinio, jaunesnis princo Williamo brolis Harry (31 m.) ir Kembridžo kunigaikštienės sesuo Pippa (32 m.) mėgaujasi slaptu romanu jau daugiau nei tris mėnesius.

Užsienio žiniasklaida: Kembridžo kunigaikštienė užklupo seserį Pippą glamonėjantis su princu Harry

Straipsnyje taip pat pateikiamos ir intymios jųdviejų santykių dalys, pasakojama apie pirmąjį princo Harry ir P. Middleton pasimatymą ir tai, jog jiedu vienas kitam simpatizuoja metų metus.

Teigiama, jog princas Harry į Pippą įsižiūrėjo per karališkąsias vestuves ir visą vakarą praleido flirtuodami.

„Vakaro eigoje Catherine nusprendė pasitaisyti makiažą ir užklupo juos besiglamonėjančius vonios kambaryje“, – straipsnyje cituojami šaltinio žodžiai. Anot „OK!“ leidinio šaltinio, Kembridžo kunigaikštienė neapsidžiaugė išvydusi tokį vaizdą.

Straipsnyje taip pat minima, jog princas Harry Pippai meilinosi kurį laiką, tačiau pastaroji, nenorėdama liūdinti sesers, niekad į jo jausmus tiesiogiai neatsakė.

„Tarp jų visuomet buvo seksualinis potraukis, net, kai jiedu susitikinėjo su savo antrosiomis pusėmis“, – leidiniui teigė šaltinis.

Tiesa, „OK!“ žurnalas jau yra pelnęs prastą reputaciją dėl dažnai iškreipiamos tiesos ir neretai – net melagingų straipsnių. Tad už gryną pinigą kalbų apie princo Harry ir P. Middleton romaną priimti nereikėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)