Rain Dove ypatinga tuo, kad iš pirmo žvilgsnio net nesuprasi – vyras tai ar moteris. Androgeninis modelis, lesbietė tiki, jog jos pavyzdys gali įkvėpti ir parodyti, jog lytis nėra svarbi siekiant net ir didžiausių tikslų.

„Drabužiai neturėtų skirti moterų nuo vyrų, jie turėtų būti kuriami žmogui“, – sako R. Dove. Rain Dove yra populiari tiek tarp moteriškų, tiek tarp vyriškų drabužių gamintojų ir yra graibstomas modelis madų pristatymų metu.

26 metų amerikietė teigia, jog jos kūnas yra tobulas „Victoria's Secret“ podiumui, tačiau kompanija modelio niekuomet nepriims į garsiųjų angelų būrį dėl vyriškų veido bruožų.

„Noriu pasakyti žmonėms, kad yra ir daugiau būdų atrodyti gražiai“, – sako R. Dove.

Ta proga ji socialiniuose tinkluose paskelbė nuotrauką, kur fotošopo programėle prie jos kūno pridėtas ilgaplaukės veidas. Tai – R. Dove iššūkis apatinių drabužių gamintojams: „Laikas kardinaliems pokyčiams!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)