Kur tai įvyko?

Garsioji pora pasirinko geriausią variantą – 4 tūkst. JAV dolerių (beveik 3670 eurų) per parą kainuojančią palatą Cedars-Sinai medicinos centre Los Andžele. Į kainą įėjo nemokami chalatai, maistas ir asmeninė slaugytoja, rašo „The Mirror“. Kalbama, kad prabangią palatą šiuo metu puošia žydros spalvos balionai ir gėlės, o garsioji šeima laukia, kada jau galės vykti namo.

Ar gimdė natūraliai?

Panašu, kad K. Kardashian pavyko pagimdyti natūraliu būdu, nepaisant jos baimių dėl būtinybės daryti Cezario pjūvį. „Ji pagimdė natūraliai, kaip ir norėjo, šį kartą gimdyti buvo kur kas lengviau“, - patikino šaltinis.

35-erių K. Kardashian baiminosi gresiančio Cezario pjūvio, nes paaiškėjo, kad kūdikis vystosi sėdimoje padėtyje. Moteriai atlikta vaiko apsukimo gimdoje procedūra, per kurią vaikas apsuktas galvute žemyn, todėl garsiajai moteriai pavyko pagimdyti natūraliai. Gražuolė brunetė savo internetinėje svetainėje rašo, kad ši procedūra turbūt buvo skausmingesnė nei pats gimdymas, tačiau svarbiausia, kad ji atlikta sėkmingai.

Kas buvo šalia?

Manoma, kad K. Westas gimdymo metu buvo šalia žmonos. Neilgai trukus ją ligoninėje aplankė sesuo Khloe. „Žinau šias ligoninės sienas kuo puikiausiai, lakstymas iš vienos patalpos į kitą“, - socialiniame tinkle „Twitter“ rašo ji.

Nėra aišku, ar K. Kardashian mama Kris buvo ten, kai jos dukra gimdė. Kylie Jenner gimdymo metu buvo Majamyje. „Twitter“ ji išreiškė džiaugsmą dėl gimusio kūdikio. Nėra žinoma, kur tuo metu buvo Kendall Jenner.

Ar jau išrinktas vardas?

Panašu, kad vardas dar nėra išrinktas, tačiau spėjama, kad naujagimis gali būti pavadintas Yeezusu (K. Westo variantas), Wild Wildu arba Eastonu. Anksčiau porai artimas šaltinis „Mail Online“ sakė, kad vaikui parinktas Eastono vardas. „Pasirinktas Eastono vardas, jau patvirtinta, kad vaikas bus vardu Eastonas“, - patikino šaltinis.

Dar sklinda kalbų, kad naujagimis gali būti pavadintas Storm Desmondu. Tarp kitų galimų variantų – Wildas ir North by Northas. Lažybų punktuose priimami statymai ir už gana netikėtus vardus, pavyzdžiui, Barackas, Taribo ir Bullet Proofas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)