Renginyje pasirodė viena žymiausių garsių porų - D. ir V. Beckhamai. Neseniai žurnalo „People“ išrinktas seksualiausiu pasaulio vyru D. Beckhamas puikiai atrodė vilkėdamas kostiumą, o nuo jo neatsiliko ir žavioji žmona taip pat pasirinkusi kelnių ir švarko derinį.

D. ir V. Beckhamai

Metų modelio apdovanojimas atiteko Jourdan Dunn, o geriausiu raudonojo kilimo dizaineriu tapo Tomas Fordas, kurio apdovanojimo atsiimti žengė raudona ilga suknele apsivilkusi Lady Gaga.

Jourdan Dunn

Apdovanojimuose taip pat apsilankė ir tokios įžymybės kaip Rosie Huntington-Whiteley, Karlie Kloss, Naomi Campbell, Anna Wintour, Orlando Bloomas, Salma Hayek, Rita Ora, Kate Bosworth, Alexa Chung, Georgia May Jagger, Pixie Lott, Mario Testino, Stella McCartney, Liv Tyler, Kate Beckinsale ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją