„Aš nuoširdžiai tikėjau, kad po vieno procedūros atrodysiu tarsi Bradas Pittas“, - tvirtino aktorius. Vis tik tai, ką jam teko ištverti po operacijos, neteikė jokio malonumo.

Skruostų implantais veido bruožus pasigražinęs vaikinas dvi savaites turėjo nešioti specialią veido kaukę ir reguliariai gerti nuskausminamuosius. Anot jo, rezultatas po operacijos buvo visiškai kitoks, nei jis tikėjosi.

Nepatenkintas tokiu vaizdeliu, aktorius dar kartą prašėsi operuojamas, tačiau tas pats gydytojas atsisakė bent pusmetį liestis prie jo veido. Tačiau tai nesustabdė 19-ečio, jis rado kitą plastikos chirurgą, kuris patenkino jo norą.

Po poros dienų jis pastebėjo, kad jo skruostų implantai juda, jis tiesiog ranka galėjo juos judinti nuo vieno, iki kito žando šono. Persigandęs jis nuskubėjo pas plastikos chirurgą ir dar kartą ryžosi operacijai.

Reidas Ewingas 2005 metais (kairėje) ir 2014 metais

Vėliau per kelerius metus jam buvo atliktos dar kelios procedūros, vis tik ir jos nebuvo sėkmingos. Kiekvieną kartą po gražinimosi procedūros jam tekdavo dar kartą sugrįžti pas daktarą, kad šis ištaisytų klaidas. Pašalinus implantus, jis skruostus bandė išryškinti įvairiomis injekcijomis. Deja, kaip jis pats sako, nė vienos iš jų efektas nebuvo ilgalaikis, o pats Ewinas po jų sunkiai priprasdavo prie savo veido.

Ewingas plastikos chirurgų operacijoms ir procedūroms išleido daugiau pinigų nei uždirbdavo. Dalį pinigų, investuotų į šią maniją, jis pasiskolino iš tėvų ir močiutės.

Tuo metu, kai jis ekserimentavo su savo veidos bruožais, vyko ir serialo „Moderni šeima“ filmavimai.

Be to, aktorius prisipažįsta, kad kenčia nuo dismorfijos, kuri dar vadinama kreivo veidrodžio sindromu. Jis pats šią ligą vadina „psichiniu sutrikimu, kai žmogus yra apsėstas savo išvaizdos“.

Per kelerius metus Ewingą operavo net keturi skirtingi chirurgai, vis tik nė vienas jame nepastebėjo psichinės ligos, kuri jį pastūmėdavo vėl ir vėl gultis ant operacinės stalo. Nė vienas jam nepasiūlė pasikonsultuoti su psichologu.

„Tai siaubingas hobis, - taip savo maniją šiuo metu apibūdina Ewingas. - Norėčiau laiką atsukti atgal ir niekada nesiryžti nė vienai operacijai. Dabar suprantu, kad man tikrai nereikėjo nė vienos operacijos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)