„Jis namuose matuodavosi tampres, moteriškus apatinius ir net dažėsi – kaip koks gaidys. Žana nenorėtų, kad jos sūnus taptų homoseksualu! Pasiimsiu tą vaiką, nesvarbu, kokių priemonių tektų griebtis“, – teigė kovą su smegenų vėžiu pralaimėjusios atlikėjos tėvas.

Per interviu „Life News“ Ž. Friskės tėvas taip pat pridūrė, jog iš atlikėjos gerbėjų dažnai sulaukia atvirų pasiūlymų „pašalinti“ D. Šepeliovą.

„Yra mano pusę palaikančių žmonių. Jie kartais klausia, ar gali imtis tam tikrų veiksmų. Anksčiau sakydavau, kad jokiais būdais, dabar, štai, man nusispjauti – svarbu, kad manęs nepainiotų. Tik bijau, kad jam dar iki bylinėjimosi teisme kas nors galvą nukirs ar šonkaulius sulaužys. Aš pats jį tikrai užmuščiau arba užpjaučiau. Arba kas nors tą padarys už mane. Duok Dieve, kad tik atsirastų toks žmogus! Aš jam atsidėkočiau“, – pats sau prieštaraudamas per interviu pareiškė Ž. Friskės tėvas.

Primename, kad kova tarp Ž. Friskės šeimos ir jos vyro D. Šepeliovo įsismarkavo po atlikėjos mirties. Šviesaus atminimo žvaigždės tėvai kaltina Dmitrijų pasisavinus Žanos pinigus ir teigia, jog artimiesiems su anūku leidžiama matytis ne dažniau kaip kartą per mėnesį.

Bemaž to, atlikėjos tėvai tikina, kad namuose, kuriuose Dmitrijus gyvena su sūneliu Platonu, nėra nė vienos Žanos nuotraukos – nė vieno prisiminimo, nė užuominos apie jos egzistavimą. Platono išvysti negali ne tik Žanos tėvai, bet ir sesuo Natalija. Dėl D. Šepeliovo savivaliavimo šeima jau kreipėsi į atitinkamas instancijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)