„Daug metų stebėjau, kaip mano tėtis tampa visų gerbiamu aktoriumi. Man didelė garbė, kad HFPA suteikė man unikalią progą užlipti ant scenos, kurioje už didžiausius pasiekimus buvo įvertintas ir mano tėtis“, – per apdovanojimų vakarėlį, kurį kartu organizavo HFPS ir „InStyle“, sakė mergina.

Dažniausiai šis garbingas apdovanojimas skiriamas itin gerbiamo ir daug pasiekusio aktoriaus, režisieriaus ar prodiuserio atžalai.

Per pastaruosius dešimt metų „Miss Golden Globe 2016“ apdovanojimu buvo pagerbtos tokios garsios Holivudo veikėjų atžalos kaip Dakota Johnson, Rumer Willis, Kathryn ir Francesca Eastwood, Kevino Bacono ir Kyros Sedgwick dukra Sosie Bacon. Praeitais metais buvo apdovanota Kelsey Grammerio ir jo buvusios žmonos Barrie Buckner dukra Greer Grammer.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)