Kokia jos jaunatvės paslaptis?

Egzistuoja daugybė būdų suteikti veidui ir kūnui šviežumo, pradedant injekcijomis ir baigiant lazeriais, radijo ir šviesos bangomis ar netgi gydymo metodais, panaudojančiais augimo hormoną iš jūsų pačių kraujo naujų ląstelių gamybai.

Nesu gydytoja, nepretenduoju į ekspertės vardą, taigi tikrai neketinu rekomenduoti jums išmėginti ar kaip tik vengti konkretaus gydymo. Šie sprendimai turi būti priimti pasitarus su gydytoju. Vis dėlto aš galiu jus supažindinti su prieinamais gydymo metodais, o tai gali padėti jums priimti teisingus sprendimus dėl odos priežiūros. Taigi papasakosiu apie kelis dalykus, kuriuos esu pati išmėginusi.

Kai man į kaktą sušvirkštė botulino toksino, tai buvo tikra katastrofa. Net nežinau, kodėl tada susigundžiau. Vietoje to, kad atrodyčiau rami ir atsipalaidavusi, botulino toksinas „nuleido“ mano antakius ir ėmiau atrodyti liūdna. Veidui trūko išraiškingumo, todėl nekantriai laukiau, kada gi praeis efektas. Niekada procedūros nekartojau ant kaktos.

Vis dėlto kur kas vėliau pastebėjau ant kaklo vertikalias juostas, kurios itin pastebimos darėsi esant šoniniam apšvietimui. Man jos nepatiko, taigi susidomėjau, kaip tai galima pataisyti. Paaiškėjo, kad paprasčiausias būdas išspręsti šią problemą – tai nedidelės botulino toksino injekcijos į šias ant kaklo atsiradusias žymes.

Christie Brinkley

Suveikė tikrai stebuklingai, atpalaidavo raumenis. Be to, sutvirtinta smakro sritis ir žandikaulio linija, o geriausia tai, kad neteko nerimauti dėl išsikreipusios veido išraiškos ar kokių kitų panašaus pobūdžio dalykų.

Botulino toksinas – tai neuromoduliatorius. Jis laikinai stabdo raumenų susitraukimus sutrikdydamas nervų signalus juose. Rezultatai tampa pastebimi po 48 valandų ir trunka nuo trijų iki šešių mėnesių. Būkite atsargūs su gydytojais, kurie naudoja per daug šios medžiagos, nes gali nusvirti jūsų antakiai arba jie gali būti pernelyg stipriai pakelti, taigi atrodysite labai nustebusi.

Naudojau užpildus itin mažomis dozėmis. Kaip ir makiažas, geriausi užpildai yra nepastebimi. Odos užpildai – tai po oda įšvirkščiamas gelis. Užpildai naudojami tose vietose, kur dėl senėjimo netekta stangrumo.

Taigi užpildai padeda ne tik efektyviai užpildyti raukšles ir įdubusius randus, tačiau taip pat gali grąžinti putlumą skruostams, rankoms ir kitoms sritims, netekusioms jaunatviškumo. Rezultatai akivaizdūs tuoj pat ir trunka iki 12 mėnesių.

Tinkamai naudojamais užpildais galima sėkmingai atlikti viso veido patempimą, o taip pat ir sumažinti ryškias linijas. Naudojau juos nelygumams ant kaktos, atsiradusiems dėl nutikimo vaikystėje, pašalinti, o taip pat ir linijoms aplink burną. Vis dėlto derėtų naudoti labai nedidelius šių užpildų kiekius, nes kitaip rizikuojate netekti veido kontūrų, o veidas atrodys neišraiškingas.

Jei turite randą, nemalonią raukšlę ar dar kokią detalę, kuri jums trikdo, šie užpildai – puikus pasirinkimas.

Taip pat išmėginau gydymą lazeriu, kuris iš tiesų man patiko. Praėjusią vasarą nusideginau nuodingu augalu ir ant mano veido liko raudonis. Vos po kelių procedūrų „Clear + Brilliant“ lazeriu (procedūros nebuvo skausmingos ir mano oda netapo dar raudonesnė) odos tonas ir vėl tapo normalus.

Be to, šios procedūros stimuliuoja kolageno gamybą. Kolagenas – tai natūralus organizmo gaminamas odoje esantis baltymas, suteikiantis odai elastingumo ir tvirtumo, taigi mano veidas atrodo stangresnis ir jaunatviškesnis.

Odos stangrinimo prietaisai, naudojantys elektromagnetines bangas, daro stebuklus ir padeda išvengti chirurginių odos patempimo procedūrų. Šie prietaisai nugabena energiją giliai į odą stimuliuodami kolageno gamybos procesą. Rezultatus pastebėsite per 2-6 mėnesių periodą po gydymo, jie gali išsilaikyti metus ar dar ilgiau.

Išmėginau prietaisą „Tripollar“ raukšlėms aplink kelius mažinti. Gydymas buvo neįtikėtinai veiksmingas, jausmas procedūros metu priminė karštų akmenų masažą. Horizontalios linijos virš kelių išnyko. Šią procedūrą mėginčiau dar kartą.

Kalbant apie kosmetinius metodus yra tiesos posakyje, kad be skausmo nebus ir rezultato. Injekcijos, lazeriai ir kiti būdai retai nekelia jokio skausmo. Vis dėlto skausmas paprastai būna minimalus, retai trunka ilgiau nei pati procedūra ir lengvai suvaldomas naudojant tinkamas skausmą malšinančias priemones. Gydytojas būtinai jums rekomenduos šias priemones dar prieš pačią procedūrą.

Mėlynėms po injekcijų mažinti būtina nutraukti kraują skystinančių medikamentų vartojimą. Likus dviem savaitėms iki procedūros atsisakykite aspirino, o likus dviem-trim dienoms rekomenduojama atsisakyti „Ibuprofen“ ar kitų nesteroidinių priešuždegiminių vaistų, žuvų taukų, vitamino E, ginkmedžio ir alkoholio vartojimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)