Po išpuolių praėjus kelioms valandoms, grupė oficialiame feisbuko puslapyje parašė pranešimą, kuriame nurodė savo būsenas ir išreiškė užuojautą aukoms. „Mes vis dar stengiamės dėl savo grupės ir visos įgulos saugumo. Mūsų mintys – su visais, kurie susiję su šia tragiška situacija.“

„Eagles Of Death Metal“ nariai sulaukė daugybės gerbėjų palaikymo, kurie taip pat prisidėjo ir prie užuojautos Prancūzijai.

Kruvinasis išpuolis Prancūzijoje penktadienio vakarą prasidėjo būtent jų koncerte. Vėliau koncertų rūmai buvo šturmuoti policijos pareigūnų, o užpuolikai krito nuo pareigūnų kulkų. Dar kelis užpuolikus pareigūnai nukovė kitose Paryžiaus vietose.

Prancūzijoje paskelbta nepaprastoji padėtis.

Šiuo metu Paryžiuje vieši Mantas Petruškevičius, Natalija Martinavičienė ir Karolina Toleikytė. Visi jie DELFI patvirtino, kad naktis buvo siaubinga, tačiau šiuo metu visi jie saugūs. Moterys į Lietuvą ketina grįžti pirmadienį, M. Petruškevičius – antradienį.

DELFI kalbino ir daugiau lietuvių, kurie šiuo metu yra išvykę į Prancūziją. Visi kalbinti lietuviai – saugūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)