Vilkėdama ilga, juoda suknele su gilia iškirpte, J. Lawrence lipo laiptais, kad patektų į kino teatrą. Deja, aukštakulnių ir laiptų pakopų kombinacija jai buvo per sunki.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip aktorė įsikimba į savo palydovus, kol mėgina pasiekti laiptų viršų. Tačiau pakeliui jai susipina kojos ir ji pargriūna.

VÍDEO da hora em que a Jennifer se foi ao chão! Tadinha gente hahaha :') pic.twitter.com/88DLEXzzEb
— JLBR - 7 Dias! (@JLawrenceBrasil) November 10, 2015

„Bado žaidynių“ prodiuserė Nina Jacobson vėliau patvirtino šį incidentą, kai vienas gerbėjas paklausė, ar parkritusiai aktorei viskas gerai. „Taip, - atsakė prodiuserė. – Ji prie to pripratusi“.

N. Jacobson buvo teisi. Tai ne pirmas kartas, kai J. Lawrence suklumpa žmonių akivaizdoje.

2014 metais per „Oskarų“ teikimo ceremoniją tiesioginė E! transliacija užfiksavo panašų incidentą, kai 25 metų aktorė išlipo iš limuzino. Ji pamojavo ir tada suklupo, pakeliui mėgindama laikytis už savo bičiulio.
„Užkliuvau už kūgio, - vėliau juokavo ji „Entertainment Weekly“. – Aš nesu saugi“.

Taip pat negalima pamiršti 2013 metų „Oskarų“ ceremonijos, kai J. Lawrence tapo antrąja pačia jauniausia aktore, gavusia geriausios aktorės apdovanojimą. Prieš atsiimdama „Oskarą“ už vaidmenį filme „Silver Linings Playbook“ („Optimisto istorija“), aktorė pakeliui į sceną taip pat kluptelėjo.

„Ką reiškia „Kas nutiko?“, - po renginio juokavo ji žurnalistams. – Tik pažiūrėkite į šią suknelę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)