Nors knygoje ir nepateikiama jokių itin skandalingų faktų, ji tikrai padės susikurti tikresnį paveikslą, kaip ir kuo gyvena viena iš žaviausių ir įtakingiausių muzikos pasaulio moterų. Pateikiame kelis įdomius faktus iš beveik 500 puslapių knygos, skelbia harpersbazaar.com.

1.Beyonce turi problemų dėl sinusų. Remiantis knyga, Beyonce ši bėda kankina visą gyvenimą. Knygoje biografas pateikia smagų jos vaikystės bičiulio Armono Tillmano pasakojimą, kaip vaikystėje būsimoji žvaigždė spręsdavo nosies problemas.

„Na taip, gana bjaurokas vaikiškas reikalas, bet tai tiesa. Jos nosis visada būdavo užgulusi. Nuolatinė problema. Štai kaip originaliai ji spręsdavo šią problemą. Ant grindų paklodavo lapą popieriaus ir ant jo atsistodavo. Tada rodomuoju pirštu užkimšdavo vieną šnervę ir smarkiai papūsdavo. Galite įsivaizduoti, kaip tai atrodydavo. Tą patį ritualą atlikdavo su kita šnerve. Visi sakydavo – Beyonce, tai tiesiog pasibjaurėtina, o ji tik gardžiai juokdavosi ir sakydavo: „Žinau! Bet, jei norite, kad dainuočiau, turiu tai padaryti. Jeigu nenorite matyti, paprasčiausiai nusisukite“.

2. Beyonce spiria į skaudžiausią vietą. Dainininkė ir jos šeima artimai bendravo su buvusia vadybininke Andretta Tillman ir jos sūnumis – jau minėtuoju Armonu ir jo broliu Chrisu. Kartą Chrisas kaip reikiant suerzino Beyonce, tad ji nieko nelaukusi spyrė jam į tarpkojį.

„Niekas nespėjo jos sustabdyti – ji pripuolė prie Chriso, kuris lyg niekur nieko stovėjo susikišęs rankas į kišenes, ir spyrė tiesiai į jautriausią vietą! Vargšas iš to skausmo net parpuolė ant kelių – sukrito tarsi koks maišas bulvių.

3. „Destiny‘s Child“ pabaiga buvo viena skaudžiausių patirčių. Grupei ėmus byrėti, Beyonce nuo visų atsiribojo ir kelias savaites praleido užsidariusi kambaryje.

„Įklimpau į gilią depresiją. Man tai buvo vienas iš tamsiausių periodų. Buvo labai liūdna, skaudu, pikta, jaučiausi labai blogai“, – vėliau apie skaudžią patirtį yra kalbėjusi Beyonce. Štai ką prisimena dainininkės atstovė spaudai Yvette Noel Schure: „Pirmą kartą mačiau ją tokią – užsidariusią nuo visų“. Merginų grupės choreografė Junella Segura pridūrė: „Kiek tik klausdavau Tinos, kaip ji, atsakymas būdavo „Šiandien ji net nesikėlė iš lovos“.

4. Iš pradžių Beyonce pernelyg nesižavėjo Jay Z. Nors dabar porelė ir „apgirtusi nuo meilės“, Beyonce pažintis su reperiu tikrai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Santykių pradžią puikiai prisimena Beyonce dėdė Larry Beyince.

„Jis sekiojo paskui ją, o jai buvo vienodai. Yra man sakiusi, kad jis jai ne itin patikęs. Girdėjau gandų, kad galiausiai jie susiėjo, vėliau ir pati man prisipažino. Žinote, kaip moterims kartais būna. Bet iš pradžių tikrai juo nesižavėjo“, – pasakojo Beyonce dėdė.

5. Beyonce patinka piešti. Kai Beyonce filmavosi juostoje apie Austiną Powersą, ji netikėtai susidomėjo piešimu. Tiesa, jos meną suprato toli gražu ne visi. Vienas kolega klausė: „Kodėl ant tos moters kaklo snapas?“. Savaime suprantama, tai buvo visai ne snapas – net jei ir buvo panašu į tai. Beyonce, kuri piešimą tuo metu vertino taip pat rimtai, kaip ir muziką, savaime suprantama, kaip reikiant įsižeidė ir nuliūdo.

6. Gandai apie krūtų implantus. Nors Tinai Knowles ir pavyko įtikinti Kelly Rowland palaukti ir krūtis didintis tik sulaukus 28 metų, su Beyonce šis triukas neišdegė. Skelbiama, kad dainininkė didesnių krūtų užsimanė vos sulaukusi 20 metų. Tuo metu savo artimai draugei Beyonce yra sakiusi: „Didelė krūtinė yra seksualu“.

7. 2005-2006 metais Jay Z ir Beyonce buvo išsiskyrę – tokį sprendimą priėmė dėl įtempto darbo grafiko, tačiau dauguma buvo tikri, kad tikroji priežastis – egzotiškoji Rihanna. Žurnalistas Jonathanas Hay biografinės knygos autorių patikino, kad kalbos apie romaną tebuvo viešųjų ryšių triukas, siekiant išgarsinti Rihanną. Rihannos advokatas taip pat atmeta bet kokius teiginius, esą dainininkė ir reperis turėjo artimesnių santykių.

8. Prezidentas Barackas Obama – vienas ištikimiausių Beyonce gerbėjų. Kai atlikėja 2009 metais per prezidento inauguracijos pokylį jausmingai atliko dainą „At Last“, B. Obama buvo taip sužavėtas, kad davė jai savo telefono numerį ir leido skambinti, kada tik ji panorės.

Prezidentas buvo tiesiog pakerėtas, tad iš liemenės kišenės išsitraukė nedidelę vizitinę kortelę su asmeniniu mobiliojo numeriu ir įteikė Beyonce.

„Gali man skambinti bet kada. Noriu pasakyti, bet kada, kai jis leis“, – šypsodamasis ir galvoje turėdamas jos vyrą Jay Z pareiškė B. Obama.

Beyonce buvo tokia nustebinta, kad iš karto B. Obamos numerį įsivedė į savo mobilųjį telefoną. Kiek visiems žinoma, prezidentui ji dar nė karto taip ir nepaskambino.

9. Beyonce dukra Blue Ivy gyvena pagal „itin griežtą planą“. „Turint omenyje, kokie užsiėmę jos tėvai, nieko keisto, kad Blue Ivy turi net ne vieną auklę (nors Beyonce ir stengiasi kuo įmanoma daugiau laiko praleisti su dukrele). Pasirodo, mergaitės auklės dirba pagal griežtai sutartyje numatytą tvarką: šeimai dirbantys asmenys privalo griežtai laikytis susitarimų, įvardytų darbo sutartyje „Ponios Carter nustatyta Blue Ivy dienotvarkė“.

10. Taip, incidentas lifte buvo susijęs su Rihanna. Panašu, kad viskas prasidėjo nuo to, kai Jay Z pareiškė norą dalyvauti dūzgėse, kurias organizavo būtent žavioji Rihanna. Teigti, kad Beyonce tiesiog apakino pavydas būtų pernelyg drąsu, tačiau faktas lieka faktu – reperio žmona kaip reikiant supyko (galbūt dėl prieš kelerius metus sklandžiusių gandų apie jų romaną). Kaip ten bebūtų, ši tema Beyonce vis dar labai jautri.

Jay Z ir Beyonce lifte kaip reikiant apsižodžiavo, tačiau viskas tuo ir baigėsi. Nieko ypatingo – tiesiog eilinis karštas sutuoktinių konfliktas, kurių neišvengia nė viena pora. Be to, šiuo atveju pergalę šventė būtent Beyonce – Jay Z į vakarėlį pas Rihanną taip ir neišėjo.

Incidente dalyvavo ir Beyonce sesuo Solange.

Jeigu dramos nebūtų nufilmavusios stebėjimo kameros, greičiausiai apie tai niekas ir nebūtų sužinojęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją