Jos tėvas Larry Birkheadas davė interviu laidai „Entertainment Tonight“ ir atskleidė, kaip jie gyvena be Annos Nicole ir kaip jis stengiasi išsaugoti velionės žvaigždės atminimą.

„Žiūriu į ją ir ji man reiškia viską, - apie savo dukrelę sakė L. Birkheadas. – Man ji taip primena savo motiną. Ji auka ir jos bruožai keičiasi, bet daugeliu atžvilgių ji yra miniatiūrinė Annos Nicole kopija“.

Per interviu žavioji ketvirtokė pasakojo apie savo pomėgius, įskaitant pomėgį žaisti tokius vaizdo ir kompiuterinius žaidimus kaip „Minecraft“. Panašu, kad Dannielynn užaugo paprasta, normali mergaitė, nepaisant to, kad daug kas būgštavo, jog ji nukentės nuo savo mamos potraukio alkoholiui ir kvaišalams.

„Mes nuolat ją prisimename ir einame prie (Annos Nicole) kapo. Mes jį lankome ir aš pasakoju Dannielynn istorijas apie jos motiną, - sakė 42 metų vyras. – Aš jų nepagražinu. Sakau jai, kad buvo tokių dalykų, kuriuos padarė jos motina. Noriu, kad ji iš to pasimokytų“.

Tėvas ir dukra retai pasirodo viešumoje. L. Birkheadas, kuris su savo dukra gyvena Kentukyje, nori, kad ji gyventų normalų gyvenimą. Tačiau jie kiekvienais metais eina stebėti Kentukio derbio – tai tradicija, kurios jie laikosi nuo 2011 metų. Neseniai tėvas ir dukra pasirodė 2015 metų lenktynėse, apsirengę suderintais rožinės spalvos ansambliais.

Nepaisant to, kad jis pasakoja dukrelei apie savo motinos viešą gyvenimą, jis stengiasi įdiegti jai svarbiausius dalykus, kad Anna Nicole buvo gera mama ir geras žmogus.

„Šiais laikais yra „YouTube“ ir visa medžiaga, ir mano duktė jau dabar mėgsta naudotis „Google“. Bandau ją nuo to apsaugoti, - juokdamasis sakė L. Birkheadas. – Ji viską pamatys, kai užaugs, nors ne viskas bus tiesa. Ar ji buvo pašėlusi? Taip, žinoma. Tačiau ji buvo puiki moteris ir puiki motina“.

Ar galite patikėti, kaip užaugo Dannielynn? Ją galite išvysti šiose nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)