Vis dėlto J. Franko nesistengė mulkinti savo gerbėjų ir išreiškė padėką tai padariusiam menininkui Cheyenne’ui Randallui (@indiangiver), kuris naudodamas „Photoshop“ nuotraukų koregavimo programą meistriškai sukuria tatuiruotes ant pasaulio garsenybių nuotraukų.

Ant Elizabeth Taylor kaklo jis nutūptino dailių drugelių, Marilyn Monroe kelius patobulino spalvingomis gėlėmis. Johny Cashui teko „Pažadėtosios žemės“ tatuiruotė virš antakių. Net ir princesė Diana neišvengė virtualių tatuiruočių meistro dėmesio.

„Tai nėra itin originali idėja“, - telefonu patikino Sietle gyvenantis Ch. Randallas. „Mano mėgstamiausi menininkai, pavyzdžiui Mike’as Giantas, tatuiruotes ant žmonių piešia jau ne vienerius metus. Mėgstame iliuziją, atitrūkimą nuo tikrovės. Tai mano paralelinės visatos versija, noriu pamatyti, kaip šie žmonės atrodytų, jei būtų gimę kitais laikais“, - patikino jis.

Viskas prasidėjo 2013 m. balandžio mėn. Ch. Randallas buvo susilaužęs koją ir gulėjo lovoje. Mirdamas iš nuobodulio ir įkvėptas skausmą malšinančių vaistų jis peržiūrėjo filmą „Skrydis virš gegutės lizdo“.

Jam pasidarė įdomu, kaip garsusis aktorius Jackas Nicholsonas atrodytų, jei visą jo kūną dengtų tatuiruotės. Taigi jis patobulino aktoriaus nuotrauką „Photoshop“ programa ir pasidalijo kūriniu „Instagram“ paskyroje, tuo metu turėjusioje vos kelis tūkstančius sekėjų.

Reakcija buvo milžiniška, todėl Ch. Randallas nusprendė tęsti idėjos įgyvendinimą. Taigi dabar jo paskyrą seka jau per 100 tūkst. interneto vartotojų. J. Franco susidomėjo menininku, kai pamatė savo nuotrauką, kurioje bučiuoja savo atvaizdą veidrodyje. Šią nuotrauką Ch. Randallas patobulino Lanos Del Ray atvaizdu. Aktorius susisiekė su menininku ir paprašė patobulinti daugiau nuotraukų.

Kai J. Franco neseniai Ch. Randallui atsiuntė nuotrauką, kuri galėtų tapti naujojo meninio projekto dalimi, ir paprašė jo ant nuotraukos perkelti galimai jo merginos atvaizdą, menininkas ilgai nedvejojo. „Neseniai žiūrėjau filmą apie pasaulio pabaigą, kuriame vaidina J. Franco (2013 m. „This is the End)“, - pasakojo Ch. Randallas. „Ji irgi ten buvo, todėl pasirinkau ją“, - patikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)