Per pusantros valandos trukmės interviu leidiniui „i-D“ Adele prisipažino neturinti feisbuko paskyros ir nefigūruojanti „Netflix“.

Tačiau ji yra didelė „Teen Wolf“, „The Walking Dead“ ir „American Horror Story“ gerbėja.

Ji stengiasi kuo mažiau dainuoti namuose. Tačiau Adele su pasididžiavimu prisipažįsta, kad jos sūnui patinka daina „Row Row Row Your Boat."

Tai tik pati daug temų apimančio pokalbio pradžia. Svetainė eonline.com pateikia penkias labiausiai skaitomas ir įdomiausias interviu ištraukas.

Motinystės džiaugsmai ir vargai

Adele atskleidė, kad kuriant būsimą albumą 25, būdavo sunku namuose palikti savo sūnelį. „Tai velniškai sunku. Maniau, kad bus lengviau. Visi, po velnių, tai daro, kodėl tai turėtų būti sudėtinga? Ech, neturėjau supratimo. Sunku, bet tai fenomenalu“, - pasakojo ji. „Tai nuostabiausias dalykas, kurį padariau. Jis priverčia mane jaustis jaunai ir nėra nieko keistesnio negu vaikas, kuris spardosi ir atsisako daryti tai, ko jo prašai. Anksčiau mano pačios pasaulis sukdavosi aplink mane, tačiau dabar jis turi suktis aplink jį“, - teigė dainininkė.

Nuolat prisimenama Amy Winehouse

Viena mėgstamiausių Adele muzikančių buvo velionė „Rehab“ atlikėja Amy Winehouse. Ji teigė neseniai žiūrėjusi apie ją dokumentinį filmą „ Amy“ ir patyrusi stiprių emocijų. „Aš ją labai mėgau ir kaip jos gerbėja išgyvenau sunkų nuosavo gedulo procesą. Galiausiai suvokiau, kokią įtaką ji turėjo mano gyvenimui, visais aspektais, - teigė ji. – Man tikrai patiko visa jos muzika. Tuomet perskaičiau to filmo apžvalgą ir ji privertė mane nueiti ir pamatyti šį filmą“.

Ką ji mano apie šį filmą?

„Man patinka į ją žiūrėti, bet geriau būčiau jo nemačiusi, - prisipažino ji. – Žinote, aš myliu Amy. Man ji visada patiko ir patiks. Žinote, kas mane itin liūdina? Kad niekada nebeišgirsiu jos balso kitaip, negu girdėjau“.

Širdies gydytoja

Ilgą laiką atlikdama jausmingas dainas, tinkančias bet kokiam savo gerbėjų širdies skausmui užgydyti, Adele teigė kadaise norėjusi dirbti darbą, kuris būtų susijęs su širdimi. „Norėjau gydyti žmonių širdis“, - atskleidė ji, kalbėdama apie savo senas svajones tapti širdies chirurge. Ji netgi įstojo į Balhamo Chstnut Grove universitetą. Taigi kas ją sustabdė? „Nerimtas požiūris – ir vaikinai, - prisipažino „Skyfall“ baladės atlikėja. – Studijas mečiau. Mano širdies ten nebebuvo“.

Širdyje – Swift

Per ilgą interviu Adele prisiminė vieną popietę, kurią praleido su „One Republic“ lyderiu Ryanu Tedderiu. Jie išgirdo vieną dainą ir negalėjo ja atsigėrėti. „Aš tariau: „Graži daina. Kas ją atlieka?“. O jis sako: „Maxas“. Aš: „O kas tas Maxas?“. Jis: „Maxas Martinas!“. Tada aš vėl klausiu: „O kas tas Maxas Martinas?“, - juokėsi Adele.

Norite sužinoti, kas tai per daina? Taylor Swift „Trouble“.

Tikroji „Hello“ reikšmė

Kai tik praėjusią savaitę pasirodė naujasis Adele singlas, žmonės pradėjo spėlioti, kas iš tikrųjų slypi už dainos žodžių.

Viena tikrai aišku: tai nėra atsiprašymas, skirtas vaikinui, su kuriuo ji kažkada susitikinėjo. „O Dieve, ne. Tai jau baigta ir padaryta. Tai, po velnių, baigta jau daug metų, - tvirtino ji. – Tai neskirta konkrečiam žmogui. Tai apie draugus, buvusius vaikinus, apie mane pačią, apie mano šeimą. Taip pat apie mano gerbėjus. Man atrodo, kad visi galvoja, jog esu taip toli, bet iš tikrųjų taip nėra. Visi mano, kad gyvenu suš****je Amerikoje, bet taip nėra“.

„Ši daina yra apie įskaudintus žmogaus jausmus, bet taip pat apie bandymus neprarasti ryšio su savimi, ką retkarčiais būna sunku padaryti. Tai apie kitos mano pusės ilgėjimąsi. Kai būnu išvykusi, aš tikrai, tikrai ilgiuosi savo gyvenimo namuose. Kai nebūnu Anglijoje, mane apima neviltis. Niekur kitur negaliu kvėpuoti“, - prisipažino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)