Teismo dokumentuose, kuriuos paviešino portalas TMZ.com, pora bandė mėtyti pėdas iškraipydami savo pavardes.

Prašymą užpildė ne H. Berry, o Hal Maria (Hal yra sutrumpintas vardas, o Maria - antrasis aktorės vardas), kuri nurodė, jog nori skirtis su Oliver Martin (tai taip pat iškraipyta jos vyro pavardė).

Holivudo žvaigždės advokatas Steve'as Kolodny nurodė, jog pora augina dviejų metų sūnų Mac Martiną (tikrasis berniuko vardas - Maceo).

TMZ.com iškėlė versiją, jog teismas gali nepriimti prašymo, nes jame surašyti vardai neatitinka tų, kurie yra poros pasuose.

H. Berry ir O. Martinezas prieš susituokdami pasirašė priešvedybinę sutartį, kurioje nurodoma, jog kiekvienas išsaugos tai, ką uždirbo būdami susituokę.

"Mes judame pirmyn mylėdami ir gerbdami vienas kitą. Dabar koncentruosimės į tai, kas geriausia mūsų sūnui", - tokį pareiškimą žiniasklaidai išplatino poros atstovai.

Skyrybų dokumentuose įrašyta, jog H. Berry sieks, jog O. Martinezas jai mokėtų už sūnaus išlaikymą.

O. Martinezas pasisamdė vieną žymiausių Holivudo advokačių Laurą Wesser, kuri per skyrybas atstovavo tokioms žvaigždėms kaip Kim Kardashian, Heidi Klum, Ryanas Reynoldsas.

Pora susipažino 2010 metais, filmuodamiesi juostoje "Dark Tide", o susituokė 2013 liepos 13 dieną Prancūzijoje.

H. Berry dar augina dukterį Nahlą, kurios tėvas - buvęs mylimasis Gabrielis Aubry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją