„Vestuvių ceremonija įvyko spalio 22 dieną Toskanos provincijoje. Šventėje dalyvavo daugybė žmonių – regis, visi jie buvo rusakalbiai“, – teigė rusų pamėgto Forte dei Marmi miestelio meras Umberto Buratti.

Vakarinė šventės dalis vyko prašmatniame „Paradiso al Mare“ viešbutyje. Pasak rusų žiniasklaidos, pora savo medaus mėnesį taip pat ketina praleisti Italijoje.

V. Brežnevos atstovė spaudai patvirtino žinią apie poros santuoką ir pridūrė, jog jiedu dabar – kaip niekad laimingi.

Primename, jog kalbos apie tai, kad atlikėją ir jos prodiuserį sieja ne vien darbiniai santykiai, pasklido prieš keletą metų. Ilgą laiką V. Brežneva ir K. Meladzė slėpė savo santykius bei vengė rodytis kartu viešumoje, tačiau jųdviejų romanas pramogų pasaulio kolegoms nebuvo netikėtumas.

K. Meladzė praėjusiais metais išsiskyrė su savo žmona Jana – su ja vyras praleido net 19 metų. Konstantinas taip pat buvo siejamas ir su žaibiškai išpopuliarėjusia atlikėja Polina Gagarina.

V. Brežneva su savo buvusiu vyru, ukrainiečių verslininku Michailu Kipermanu išsiskyrė 2012 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)