Viena ryškiausių muzikos pasaulio porų pradėjo susitikinėti 2000 m. Po penkerių metų Jay Z ėmė prodiusuoti septyniolikmetę Rihhaną ir tai tapo apkalbų objektu, esą, juodu kažkas sieja. Sklidusios kalbos apie vyro neištikimybę Beyonce kėlė abejonių, pasak jos, tai galėjo būti tuo metu pradėjusios kilti žvaigždės reklaminė kampanija.

Tiesūs kaltinimai Rihannai pasirodė biografinėje Beyonce knygoje „Tapti Beyonce: nepasakota istorija“, kurią parašė daugybės bestselerių autorius J Randy Taraborrelli.

DailyMail.com bandė susisiekti su Beyonce spaudos atstovu ir patikslinti knygoje aprašomas detales, tačiau atsakymo nesulaukė.

Taraborrelli negalėjo nei paneigti, nei patvirtinti ar tuo metu, kai davė šį interviu, Beyonce ir Jay Z vis dar yra kartu.

Jis priminė 2014 m. įvykį kai po „Met Gala“ renginio Beyonce sesuo Solange viešbučio lifte užsipuolė Jay Z. Insidentas buvo užfiksuotas lifte buvusia kamera ir paviešintas be audio įrašo. Žmonės spėliojo kas išprovokavo tokią Solange reakciją. Beyonce artimi draugai pasakojo, kad konfliktą sukėlė Beyonce draudimas Jay Z eiti į Rihannos vakarėlį. „Vieninteliai žmonės, kurie žino tikrą istoriją yra Bey, Jay, Solange bei apsaugos darbuotojas, kuris buvo lifte“, – sakė knygos autorius.

„Kurį laiką Jay Z ir Beyonce buvo išsiskyrę dėl Rihannos, tačiau dabar abi atlikėjos vėl sutaria“, – dėstė knygos autorius.

Kaip rašo dailymail.co.uk, Beyonce biografija turėtų pasirodyti spalio 27 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)