Operacijos nebuvo iš lengvųjų - jų metu praverta krūtinės ląsta, tačiau nėra iki galo aišku, ar buvo operuojama širdis, ar plaučiai.

Šaltinių ligoninėje teigimu, šiuo metu L. Odomas yra labai silpnos psichinės būklės, todėl pas jį apsauga neleidžia jokių kitų lankytojų, išskyrus žmoną Khloe Kardashian.

Prieš daugiau nei savaitę pasaulį apskriejo liūdna žinia: žinomas krepšininkas, realybės šou žvaigždės Khloe Kardashian vyras kovoja dėl savo gyvybės. Be sąmonės jis buvo rastas po audringo pasilinksminimo su merginomis. Žinomas vyras kurį laiką buvo paniręs į komą.

Šaltinių teigimu, NBA žvaigždė prieš nelaimę vartojo potenciją gerinančius vaistus, jo organizme taip pat rasta kokaino.

Pastarasis faktas paaiškėjo, kuomet pareigūnai paviešino skambučių pagalbos telefonu įrašus. Žmogus, kuris kvietė medikus, paaiškino, jog ant be sąmonės esančio L. Odomo veido matyti balti milteliai. Tai, jog prieš įvykį sportininkas vartojo narkotikus, patvirtino ir medikai.

Tuo tarpu po šios nelaimės paaiškėjo, jog krepšininkas ir K. Kardashian vis dar oficialiai neišsiskyrę. Realybės šou žvaigždė, vos tik jis atsidūrė ligoninėje, iškart atskrido į Las Vegasą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)