Šie metai ypatingi Caitlyn, kuri apie savo lytinės tapatybės krizę atvirai papasakojo emocingame televizijos interviu amerikiečių žurnalistei Diane Sawyer balandį, kai dar buvo žinoma kaip Bruce'as.

„Mano smegenys yra daug labiau moteriškos nei vyriškos..., – sakė buvęs atletas atvirame pokalbyje. – Visais atžvilgais aš esu moteris“.

Sprendimą pakeisti lytį 65 metų vyras priėmė praėjus vos mėnesiui po skyrybų su Kim Kardashian motina Kris Jenner (Kris Džener), su kuria kartu išgyveno 24 metus. Poros keliai išsiskyrė 2013 metais.

Po to Caitlyn nusifotografavo ant žurnalo „Vanity Fair“ viršelio ir nusifilmavo televizijos realybės šou apie jos gyvenimo pokyčius „I Am Cait“.

Kasmetiniai 25- ieji „Glamour“ metų moters apdovanojimai bus įteikti šių metų pabaigoje.

Pernai metų moterimi buvo išrinkta „Oskaru“ apdovanota aktorė Lupita Nyong'o, o kitus „Glamour“ apdovanojimus pelnė translytė iš serialo „Oranžinė – tai nauja juoda“ (Orange Is the New Black) Laverne Cox, aktorė ir rašytoja Mindy Kaling, „Alexander McQueen“ mados namų kūrybos direktorė Sarah Burton, supermanekenė Natalia Vodianova ir Chelsea Clinton.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)