Užsienio naujienų portalas tmz.com skelbia, kad visi krepšininko organai vėl grįžta į savo vėžes, tačiau inkstai – kritinės būklės. Jam atliekama dializė. Tai pakaitinė inkstų terapija, kuri taikoma, kai savi inkstai nebesugeba atlikti savo funkcijų.

Be to, L. Odomui bus atlikta ir smegenų patikra, po kurios paaiškės, ar tragiškas įvykis ir panirimas į komą nepažeidė ir jų.

Primename, kad krepšininkas Lamaras Odomas be sąmonės buvo rastas viešnamyje. Jį radęs vaikinas teigė, kad ant jo veido buvo matyti baltų miltelių. Kiek vėliau medikai patvirtino, kad L. Odomas viešnamyje vartojo narkotines medžiagas.

Krepšininkas beveik savaitę prabuvo komos būsenos. Ir nors dabar jis atsigauna, dar nežinia, kokią žalą jo organizmui padarė šis nelaimingas įvykis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)