Likimo ironija – kadaise filmavimo aikštelėje užgimusi B. Pitto ir A. Jolie meilė išskyrė aktorių su tuomete jo žmona Jennifer Aniston. Ir štai dabar A. Jolie tenka patirti tą patį, ką kadaise jautė jos konkurentė.

Šiuo metu S. Miller filmuojasi B. Pitto prodiusuojamame filme „The Lost City of Z“. Nuo filmavimų pradžios rugpjūtį Bradas tik ir tekalba apie savo naują kolegę, rašoma portale „RadarOnline“.

Teigiama, jog Angelina apšaukė mylimąjį ir paliepė jam laikytis atokiau nuo Siennos. Pastaroji Holivude pagarsėjusi kaip tikra vyrų viliotoja - Sienna susitikinėjo su aktoriumi Jude'u Law kai jis dar buvo vedęs.

Tiesa, pati S. Miller romaną su garsiu aktoriumi neigia ir sako, jog jiedu tėra susitikę du kartus, o sklindančios kalbos – ne kas kitą, kaip žmonių pramanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)