Garsi moteris, kurios svoris pastaruosius kelerius metus nebuvo stabilus, patikino nusprendusi investuoti į šią bendrovę, nes jai sudarytas dietos planas buvo sėkmingas.

„Weight Watchers“ davė man įrankių pradėti ilgai truksiantį pasikeitimą, kurį aš ir daugelis tų, kurie kovoja su nepageidaujamais kilogramais, taip ilgai laukė“, - patikino O. Winfrey. „Tikiu šia programa, todėl nusprendžiau investuoti į bendrovę ir tapti evoliucijos dalimi“, - pridūrė ji.

Penkerių metų sutartyje numatoma galimybė bendrovei naudoti O. Winfrey vardą, atvaizdą ir jos išreiškiamą pritarimą bendrovės veikalai, jos programoms, produktams ir paslaugoms. Be to, ji ketina rodytis viešumoje šios bendrovės vardu. Spalio 19 d. šios bendrovės akcijų vertė šoktelėjo iki 13,92 JAV dolerių (12,28 eurų), o tai yra 105 proc. vos per vieną dieną. Akcijų vertės augimas reiškia, kad O. Winfrey įsigytų 6,4 mln. akcijų vertė išaugo daugiau nei dvigubai. Į bendrovę įsiliejus garsiajai O. Winfrey „Weight Watchers“ valdybos narių skaičius pasikeitė iš devynių į dešimt.

Tai jau ne pirmas kartas, kai „Wight Watchers“ bendradarbiauja su garsenybėmis. Anksčiau bendrovė už bendrovės garsinimą yra mokėjusi dainininkėms Jessicai Simpson ir Jennifer Hudson. Vis dėlto šis kartas išskirtinis, nes pati O. Winfrey investavo į šią bendrovę didžiulius pinigus.

61-erių O. Winfrey visada itin atvirai kalba apie kovą su antsvoriu. Nepageidaujami kilogramai būdavo dažna jos pokalbių šou tema. Po 25 laidos gyvavimo metų nuspręsta ją užbaigti prieš penkerius metus. 1988 m. O. Winfrey pavyko atsikratyti įspūdingo kilogramų kiekio, tačiau neilgai trukus kilogramai ir vėl sugrįžo.

Daugiausiai ji svėrė 1992 m. – tada ji pradėjo dirbti su asmeniniu treneriu Bobu Greene’u. Po šešerių metų O. Winfrey atsidūrė ant žurnalo „Vogue“ viršelio ir jai buvo patarta atsikratyti dar daugiau svorio. „Vogue“ redaktorė Anna Wintour interviu 2009 m. atskleidė, kad labai švelniai patarė O. Winfrey numesti dar šiek tiek svorio.

„Nuvykau į Čikagą aplankyti Oprah ir patariau jai numesti dar šiek tiek svorio, nes tada ji paprasčiausiai jausis geriau“, - papasakojo ji. „Nesiekiu būti liekna. Noriu, kad mano kūnas būtų stiprus, sveikas, tvirtas, noriu būti savimi. Mano tikslas – išmokti apkabinti šį kūną, kiekvieną dieną dėkoti jam už tai, ką jis man duoda“, - sakė O. Winfrey.

„Weight Watchers“ informavo, kad pagal pasirašytą sutartį O. Winfrey naudos „Weight Watchers“ programėlę savo telefone ir dirbs su asmeniniu treneriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)