Dingo Bunny Lain, mergina, lemtingą vakarą buvusi šalia Lamaro. Kaip praneša jos draugai bei kolegos, mergina labai jaudinosi dėl krepšininko sveikatos, ji nesustodama verkė, rašo užsienio naujienų portalas tmz.com.

Mergina paskutinį kartą iš viešnamio išėjo ketvirtadienį. Jos kolegės dar bandė ją sulaikyti, esą ji buvo per daug emociškai pažeista, kad pasiliktų viena. Tuo metu krepšininko būklė vis dar buvo kritinė.

Apie merginos dingimą pranešė jos draugai, ankstyvą šeštadienio rytą pradėdami paiešką socialiniuose tinkluose.

Primename, kad žinia apie tai, jog realybės šou žvaigždės Khloe Kardashian vyras kovoja dėl gyvybės, pasaulį apskriejo trečiadienį. Viešnamyje be sąmonės rastas vyras prieštai svaiginosi narkotikais, tai patvirtino ir medikai.

Žmogus, kuris rado L. Odomą ir jam kvietė greitąją pagalbą, patikino, kad ant krepšininko veido buvo matyti baltų miltelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)