Per kasmetinius MTV apdovanojimus pareiškęs, jog sieks JAV prezidento posto, reperis K. Westas nustebino daugelį blaiviai mąstančių žmonių. Nors po pasirodymo atlikėjas pareiškė, jog buvo apsvaigęs nuo marihuanos, vis dėlto patikino, ketinimai – rimti.

Tiesa, realybės šou Kim Kardashian vyras – ne vienintelis pramogų pasaulio atstovas, užsigeidęs valdyti galingiausią pasaulio valstybę. Apie savo ketinimus įsiveržti į Baltuosius rūmus prabilo ir problemų su alkoholiu ir narkotikais turėjusi aktorė Lindsay Lohan.

„Noriu balotiruotis į 2020-ųjų JAV prezidentus. Pirmas dalykas, kuriuo pasirūpinčiau tapusi prezidente, būtų likimo nuskriausti vaikai“, – savo Instagram paskyroje rašė žvaigždė. Ji taip pat pridūrė, jog tokius planus kurti ją įkvėpė būtent kolega K. Westas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)