Anot Astos, surasti kai kurias vietas buvo tikrai lengva: „Pavyzdžiui, Dubrovnikas yra tarsi viena didžiulė filmavimo aikštelė. Tačiau kitas vietas (pavyzdžiui, gatves Splite) radome tik po ilgų klaidžiojimų ar tiesiog aptikome atsitiktinai.“

Po šios kelionės lietuvių pora atsidūrė pasaulio žiniasklaidos centre. Apie jų nuotykį rašo didžiausi dienraščiai bei portalai.

Portalui DELFI Asta pasakojo, kad šis nuotykis kelionei suteikė papildomų spalvų. Į Kroatiją Asta vyko su vyru Vincu. Dar prieš kelionę, kurios metu keliavo net 1700 kilometrų, pora susidėliojo planą, kur ir ko ieškos. „Džiaugiuosi mūsų rezultatu ir labai tikiuosi, kad tai įkvėps ir kitus George R. R. Martino knygų serijos bei serialo gerbėjus padaryti tą patį“, – džiaugėsi mergina.

Nuotraukų galerijoje – Astos ir Vinco nuotykiai Kroatijoje!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)