Šią praėjusio mėnesio „Her & Nu“ žurnalo numeryje paskelbtą informaciją princesė Marie ir princas Jachimas paneigė. Nors leidinys sutiko išpublikuoti paneigimą, žurnalo redaktoriai sako, jog taip padarė tik dėl to, jog nenori atskleisti savo šaltinių.

Teigiama, kad šią informaciją atskleidė klinikos, kurioje neva buvo atlikta ši operacija, personalas.

Danijos karališkoji šeima žengė precedento neturintį žingsnį ir paviešino pareiškimą, kuriame paneigia visą šią istoriją.

Princesė Marie gimė Paryžiuje, 2008 m. ištekėjo už princo Joachimo, praėjus trejiems metams po to, kai pora buvo kartu nufotografuota. Ji mokėsi Šveicarijoje ir JAV Masačusetso Babsono koledže. Studijavo ekonomiką ir menus.

Princas Joachimas – šeštasis eilėje į Danijos karaliaus sostą po vyresniojo brolio princo Frederiko ir keturių jo vaikų, kurių jis susilaukė su Australijoje gimusia princese Mary.

Princesė Marie su princu Joachimu augina du vaikus – trejų princesę Atheną ir šešerių princą Henriką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)