„Kiekvienas yra specialus, bet Catcherine Coulson buvo švieąianti žvaigždė, kuri kiekvieną pokalbį ar elektroninį laišką baigdavo sakiniu „Aš tave myliu“. Per švelnu sakyti, kad mes jos ilgėsimės“, – aktorės agentė Mary Dangerfield pirmadienį sakė „People“.

C. Coulson į didžiuosius ekranus turėjo sugrįžti Davido Lyncho ir Marko Frosto serialo tęsinyje 2016 m.

„Šiandien aš netekau vienos brangiausių savo draugių Catherine Coulson. Ji buvo taurus auksas. Ji visada buvo atsidavusi savo draugams, kupina meilės visiems žmonėms, savo šeimai, darbui“, - sakė D. Lynchas.

„Ji buvo nepailstanti darbininkė, turėjo puikų humoro jausmą, mėgo juoktis, priversdavo juoktis ir kitus. Ji buvo dvasinga asmenybė“, - gražių žodžių apie velionę negailėjo garsusis režisierius.

Pastaruoju metu C. Coulson teko epizodiniai vaidmenys filmuose „Portland“ ir „Psych“. Į paskutinę kelionę aktorę lydės antrasis vyras Marcas Sirinsky ir dukra Zoey.

Catherine E. Coulson
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)