Pateikiame kelias ištraukas iš oficialių nusiskundimų dėl netikėto M. Cyrus spenelio pasirodymo.

*M. Cyrus pasakė žodį speneliai ir akimirkai parodė savąjį. Prieš tai ji sakė daug netinkamų žodžių, pavyzdžiui, kad yra seksualiai susijaudinusi, rašo Glenas Allenas iš Virdžinijos valstijos.

*Transliaciją žiūrėjau tik dešimt minučių, bet lyg tyčia mačiau tą momentą, kai M. Cyrus „netyčia“ tiesioginiame eteryje parodė savo krūtį. To tikrai nesitikėjau, kaip ir netinkamos jos aprangos. Man tik 25 metai, tad teigti, kad tokios nuomonės laikosi tik vyresnioji karta, būtų neteisinga, piktinasi Eau Claire iš Viskonsino.

*M. Cyrus apranga peržengė visas ribas, o nuoga krūtis buvo tiesiog pasišlykštėtinas išsišokimas. Suprantu, kad jai reikia viešumo, bet matyti jos krūtų aš nenoriu. Pasipiktino ir mano devyniolikmetis sūnus, rašo žiūrovas iš Kalifornijos.

*Kas per pornografija tai buvo? Miley praktiškai nieko nevilkėjo, o dar be jokios cenzūros išsitraukė krūtį. Man tai pasirodė labai bjauru. Kaip galima tai rodyti per valstybinę televiziją, apmaudą lieja žiūrovas iš Nevados Karsono miesto.

*Miley Cyrus labai sunkus vaikas. Negaliu patikėti, kad jai leista vesti tokį renginį. Toks jausmas, kad apie jos daromas vulgarias nesąmones kalba ir rodo visi. Negaliu suvokti, kaip šiam vaikui pavyksta sausai išlipti iš balos, piktinasi vienas Misisipės gyventojas.

*MTV VMA buvo tikras absurdas. MTV kadaise buvo gerbiamas televizijos kanalas, o dabar prasidėjo tikros nesąmonės. Neketinu daugiau žiūrėti MTV, teigia žiūrovas iš Kanzaso.

*Miley parodė savo spenelį. Atsiprašė, tačiau net neabejoju, kad toks veiksmas buvo sąmoningas, ir ji turėtų būti nubausta. Jeigu jos niekas nesustabdys, ji niekada nesiliaus visų erzinusi, skundžiasi amerikietis iš Naujojo Džersio.

*Prašau netransliuoti tokio mėšlo. To nevertas nė vienas žmogus, žodžių į vatą nevyniojo vienas žiūrovas iš Masačusetso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)