Ši televizija nutraukė ryšius su D. Trumpu birželio pabaigoje, atsisakiusi transliuoti jo kartu su NBC valdomų grožio konkursų „Miss USA“ ir „Miss Universe“ laidas po to milijardieriaus verslo magnato kontroversiškų pasisakymų apie meksikiečius imigrantus.

Tačiau D. Trumpas, kuris dabar yra populiariausias respublikonų stovyklos pretendentas į prezidento postą, jau keliomis savaitėmis anksčiau buvo sakęs, kad pasitrauks iš „Mokinio“ projekto, kad galėtų susitelkti į politinę karjerą.

Ta laida išsivystė iš ankstesnio projekto „Mokinys“ (The Apprentice), kuriame ambicingi pradedantieji verslininkai varžydavosi dėl pareigų D.Trumpo verslo imperijoje. Tuo tarpu projekte „Mokinys: garsenybių kalvė“ varžosi garsūs veikėjai, demonstruodami savo verslumą ir padedami surinkti lėšų labdaros iniciatyvoms.

„Sveikinimai mano draugui @Schwarzeneggeriui, kuris kurs kitą „Mokinys: garsenybių kalvė“ sezoną. Jam puikiai seksis ir jis surinks daug $ labdarai“, – D. Trumpas parašė savo „Twitter“ paskyroje po NBC pranešimo.

„Arnoldas Schwarzeneggeris yra tarptautinio prekės ženklo pramogų pasaulyje ir versle įsikūnijimas, o jo pasiekimai politinėje arenoje kalba už save“, – NBC alternatyviųjų ir vėlaus vakaro laidų prezidentas Paulas Telegdy.

Penktadienį D. Trumpas paskelbė išpirkęs NBC priklausančią „Miss Universe“ akcijų dalį ir tapo to projekto vieninteliu savininku.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją