Skelbiama, kad žurnalistams ne vienas šaltinis iš artimos dainininkės ir jos mylimojo aplinkos patvirtino, kad jie pora. Vienas šaltinis buvo šiek tiek kalbesnis: „Travis ir Rihanna susitikinėja, jų santykiai oficialūs. Santykiai labai rimti, nors pradėjo dar labai mažai laiko. Jis ją tiesiog dievina“.

Daugiausia apie oficialus poros santykius kalbantys šaltiniai remiasi Rihannos elgesiu Niujorke vykstančios mados savaitės metu.

„Tai tiesa, jie iš tikrųjų kartu. Labai įsimylėję. Buvo akivaizdu, kad jie pora“, – įspūdžiais po Niujorko mados savaitės renginių dalijosi vienas šaltinis.

Panašu, kad Rihannos ir T. Scotto santykiai nėra vien linksmybės – visi ženklai byloja, kad šie santykiai gali peraugti į šį tą daugiau.

„Rihannai labai patinka Travisas, ji tikisi, kad jų santykiai sėkmingai vystysis. Visi jos bičiuliai tikisi, kad Travis taps būtent tuo vyru, kuriam pagaliau pavyks suvaldyti Rihanną“, – sako vienas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)