Kino kūrėjai buvo ką tik baigę filmavimą būsimam režisieriaus Dougo Limano filmui „Mena“, kai jų lėktuvas nukrito penktadienį, grįždamas į Enrique Olayos Herreros oro uostą Medeljine.

„Prodiuserių vardu savo širdis ir maldas skiriame trupės nariams ir jų šeimoms šiuo sunkiu metu“, – sakoma „Universal Pictures“ pranešime.

Kolumbijos civilinės aviacijos valdyba savo „Twitter“ pranešime nurodė, kad vietos gyventojai patvirtino, kad per minėtą katastrofą žuvo du žmonės, vienas buvo sužeistas.

Dvimotoris lėktuvas sudužo kalnuotoje vietoje šalia San Pedro de los Milagroso miestelio apie 17 val. 30 min. vietos (šeštadienį 1 val. 30 min. Lietuvos) laiku, sakė aviacijos valdybos „Aviacivil“ atstovas Urielis Bedoya.

Tarp žuvusiųjų buvo lėktuvo pilotas Alanas Purwinas, sakė bendrovės „Helinet Aviation“, kuriai priklausė orlaivis, generalinis direktorius Steve'as Gatena.

Kaip pranešama, kiti du keleiviai buvo Jimmy Lee Garlandas ir Carlos Berlas.

T.Cruise'as, kuris atvyko į Kolumbiją rugpjūčio 20 dieną, nusifilmavo keliose scenose kuriant filmą apie amerikietį pilotą Barry Sealą, bendradarbiavusį su narkotikų kontrabandininkų baronu Pablo Escobaru, nukautu Medeljine 1993 metais.

Pastaruoju metu kino ir televizijos pasaulis patyrė virtinę pražūtingų aviacijos nelaimių.

Kovą aštuoni Prancūzijos piliečiai ir du pilotai argentiniečiai žuvo per sraigtasparnio katastrofą, filmuojant televizijos realybės šou.

Dar trys žmonės žuvo 2013 metais, kai sudužo sraigtasparnis, filmuojant vieną televizijos „Discovery Channel“ laidą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)